That special someone…

Over liefde blog ik niet zo vaak. Geen wonder, het koken van een ei is nog spannender dan mijn liefdesleven. Toch kan ik eindelijk iets positiefs melden: het is me gelukt! Ik heb m’n vent gevonden en hij is nog perfect ook…

We kennen elkaar nu zo’n acht weken. Ik kan wel stellen dat het liefde op het eerste gezicht was. In ieder geval van mijn kant. Ik heb het hem nooit gevraagd, maar ik vermoed dat dit wel wederzijds was. Ik ontmoette hem bij een studiegenootje thuis, nadat ze me had verteld dat ze ons toch écht een keer aan elkaar voor wilde stellen. Het klikte en een week later zag ik hem weer. Ik vond hem nog steeds zo leuk als die eerste keer. Sinds die tweede ontmoeting zien we elkaar elke dag en zijn we onafscheidelijk. ’s Ochtends ligt hij gezellig naast me en we ontbijten gezamenlijk. Daarna vertrek ik richting campus en doet hij zijn eigen ding.

Hoewel ik zeer op mijn privacy gesteld ben, is het fijn als er iemand is als ik ’s avonds thuiskom. Zelfs op onmogelijk late uren komt hij me nog even welterusten wensen. Hij vindt dit geen probleem, aangezien hij ’s nachts een stuk actiever is dan ik; als ik allang lig te pitten, kan hij nog druk bezig zijn.

Op zich is het niet echt een prater, maar hij heeft van die ogen waarvan ik soms het idee heb dat ze dwars door me heen kunnen kijken. Hij is altijd belangstellend in wat ik doe en dat kan ik waarderen, al is hij soms zo nieuwsgierig dat ik er een tikkeltje moe van word. Verder kan hij af en toe nogal onhandig zijn en het is een beetje een sloddervos, dus ik kan de troep achter hem opruimen.

Af en toe ben ik wel eens bang dat hij op een dag ineens weg is, dat hij genoeg van me heeft. Je hoeft tenslotte de spreekwoordelijke voordeur maar een klein stukje open te zetten en iemand is uit je leven verdwenen. Toch heb ik er vertrouwen in dat als de band maar sterk genoeg is, hij dan wel weer terug zou komen.

Dan rijst natuurlijk nog de vraag wat ik dan onder dat ‘perfect’ uit de inleiding versta. Dat is heel simpel: hij is perfect omdat hij niet perfect is. Hij smakt tijdens het eten, heeft ook wel eens een humeurige bui en het ruikt niet naar rozen als hij het toilet een bezoek heeft gebracht. Het is gek hoe gemakkelijk je je over de onhebbelijkheden van een ander heen kunt zetten als je van diegene houdt. Daarentegen zit z’n haar altijd irritant goed, hoeft hij ’s ochtends geen lenzen in te doen en maakt hij zich totaal niet druk om zijn kleding. Een beetje van dat nonchalante zou ik best over willen nemen.

Goed, mijn ode is zo wel lang genoeg. Uiteraard lijkt me wel zo eerlijk om te laten wie mijn Mr. Handsome is. Just scroll down!

Isn’t he perfect? :D

 

15 Comments on “That special someone…”

 1. Heerlijk stukje! Wondermooie ode… en na de foto gezien te hebben, kan zelfs ik (hetero zijnde) begrijpen dat je hem Mr Handsome noemt, want hij is onweerstaanbaar :-)

  • Hij gaat regelmatig aan het eind van de week mee in de bus en dan hoor je die vrouwen/meisjes altijd ‘awh, wat schattig!’ zeggen, zo grappig. En het mooie is: hij heeft het zelf niet eens door ;)

 2. Hopelijk blijft dat zo… want je kent dat soort mannen wel, zodra ze door hebben dat ze in de smaak vallen bij het vrouwelijk geslacht krijgen ze ‘streken’ (wat jullie dan als ‘kapsones’ zouden omschrijven, denk ik) ;-)

 3. Mooie introductie. Wij komen binnenkort graag eens met Chuck kennismaken. Groeten van Berthie en Theo en een pootje van Spikkel en Flosje.

 4. Hoi Sylvia,

  Ik heb de eer gehad hem te ontmoeten. Eerlijk gezegd hij zat wel in mijn allergie…….

  Maar eerlijk is eerlijk een leuk beest. Zoals je schrijft de perfecte man in je leven. Let echter wel op, katers laat je castreren met mannen zit dit iets anders!

  gr. Rob

 5. Ik had al zo’n vermoeden! Ik heb namelijk zelf ook twee van deze heerlijke harige exemplaren (en dat soort perfecte ‘echte mannen’ bestaan toch niet eens? ;) )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: