Post it or not?

In het kader van ”Blogging; where do you draw the line?” het onderstaande plaatje, het geldt immers zowel voor afbeeldingen als blogs. Altijd handig.

7 Comments on “Post it or not?”

  1. hahaha.dat is een goede tip inderdaad. Alle plaatjes die ik van het internet gebruik en gebruik bij m’n blogs zet ik een dikke vette link erbij.

  2. Nice one! Ik probeer er altijd wel op te letten bij quotes en stukken tekst. Foto’s is soms zo lastig te achterhalen. Vooral met van die tumblr publicaties.

    • Haha, dank je ;) Is inderdaad soms lastig, maar dat is er bij m’n rechtenopleiding zo ingestampt dat ik het nu ook gewoon automatisch doe, staat bovendien ook beter :-) En bedankt voor je stem @ WordPress Awards!! ;-)

  3. Bij opnames voor televisieproducties wordt soms aan het einde van de aflevering vermeld dat de producent er (mogelijk) niet in geslaagd is alle rechthebbenden te achterhalen.
    Vervolgens vraagt de producent de rechthebbenden om (binnen een x aantal dagen) contact op te nemen wanneer hij of zij bezwaar wenst te maken. Is dit ook mogelijk voor een blog en in hoeverre ben je juridisch ingedekt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: