Tekstblunders voorkomen? Watch & learn!

Woorden aan elkaar, met verbindingsstreepje of los? Met een d of t? Apostrof of niet? Oude of nieuwe spelling? De Nederlandsche Taal is niet altijd even logisch, onderstaande poster zou je in ieder geval al een eindje op weg moeten hebben. Ook zo’n mooi exemplaar op de slaapkamerdeur? Klik dan hier!

9 Comments on “Tekstblunders voorkomen? Watch & learn!”

  1. Hij is leuk. Deed me even denken aan mijn zus die enige tijd terug een recept voor me opschreef, met paneermail, geen klassieke fout uiteraard, maar gevalletje teveel met andere ‘mail’ bezig zijn geweest, denk ik zo… ;)

    • Ik vond het een fijne manier om mensen er op een leuke wijze achter te laten komen dat sommige taalfouten eigenlijk heel makkelijk te voorkomen zijn zonder gelijk met het vingertje zwaaien, ik denk dat dergelijke posters veel effectiever zijn ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: