[OPROEP] Ik zoek… blogs!

Via Bloglovin volg ik al geruime tijd trouw een lijstje blogs. Ze gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen; van mode tot boeken en muziek tot sport. Ik probeer altijd een reactie achter te laten op de betreffende sites en hoop dat de bloggers in kwestie in ruil daarvoor ook even de moeite nemen om bij mij te kijken, in de meeste gevallen gebeurt dat ook wel.

Toch kunnen er altijd nog wel meer blogs gevolgd worden, dus ik wil je dan ook vragen om leuke sites en blogs hieronder in de reacties te plaatsen. In een volgende blog zullen ze allemaal netjes in een rijtje verschijnen. Het mag je eigen site zijn, maar ook die van een ander, dus grijp je kans en spam die blog!

8 Comments on “[OPROEP] Ik zoek… blogs!”

 1. Ik kijk nu al uit naar het stukje waarin dat lijstje komt, want laatst heb ik ook weer een heleboel oninteressant materiaal van mijn volglijst afgegooid en nu verveel ik me!

 2. Ik weet niet of het nog kan, want deze post is al een hele tijd geleden online gekomen, zie ik! Toch trek ik de stoute schoenen aan en spam ik mijn blog (soms ben ik een beetje brutaal…)
  Op RabbitBookz blog ik over boeken en alles wat met boeken te maken heeft. Héél soms wat persoonlijks, maar in principe blog ik over boeken enzo. Recensies, tags waarvoor ik getagd ben, boekverfilmingen, andere soort boeken dan leesboeken, (op RabbitBookz heten ze Other Books), als het maar met boeken te maken heeft! Ik lees vooral Young Adult, en dan het liefst Fantasy of Science Fiction, dus de meeste recensies zullen over dat soort boeken gaan.
  Ik blog nog niet zo lang, maar ik maak er (hopelijk) iets moois van, en ik heb er tot nu toe enorm veel plezier in, dus ik ben voorlopig nog niet klaar, haha!
  Ik ga nog even rondneuzen op jouw blog, want het ziet er leuk uit!
  Groetjes, Jet
  https://rabbitbookz.wordpress.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: