Bloglovin!

De meesten volgen me via Facebook, maar ook via Twitter, LinkedIn of de mail zijn mijn blogs gemakkelijk terug te lezen. Toch vind ik Bloglovin het meest ideale middel om up-to-date te blijven. Alle updates van je favoriete bloggers staan geordend bij elkaar, ideaal toch? Ook ik heb een Bloglovin-account, je kunt me hier volgen: http://www.bloglovin.com/blog/2497562

Gebruik je deze site zelf ook en wil je je blog aan Bloglovin koppelen? Klik dan op ‘account’, vervolgens op ‘blogs by me’, dan op ‘claim blog’ en je krijgt een code zoals hieronder. Deze plaats je in een nieuwe post, je drukt op ‘publiceren’ en het klusje is geklaard!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/2497562/?claim=ba3qp5h5mup”>Follow my blog with Bloglovin</a>

9 Comments on “Bloglovin!”

  1. Ik las altijd via Google reader maar kreeg toen steeds conflicten met WordPress. Nu lees ik alweer een maand of wat via Bloglovin en dat bevalt prima. Ik moest je wel even zoeken, want als ik je url intypte kreeg ik alleen reacties. Maar via je button lukte het gelukkig.

  2. Kennelijk is m’n vorige reactie niet binnengekomen. Afijn, ik reageerde dat ik sinds een tijdje fan van Bloglovin ben. Ik gebruikte altijd Google reader, maar toen had ik vaak conflicten met WordPress. Nu gelukkig niet meer!

      • Ah, gelukkig! Het rare is dat ik bij de eerste reactie geen berichtje zag dat je mijn reactie eerst moest goedkeuren, vandaar nummer 2 en 3. En er waren ook weer wat inlogproblemen, dus ik dacht dat het daaraan lag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: