Komkommertijd

Het is vakantie en hoewel dat aan het weer niet altijd te merken is, valt het wel op dat er op de social media aanzienlijk minder mensen aanwezig zijn dan tijdens reguliere college- en werkweken. Ook ik heb mijn breinverbruik voor enkele weken op een laag/lager pitje gezet, wat betekent dat er minder blogs online komen dan je doorgaans van me gewend bent. Om me er daarom wat gemakkelijk vanaf te maken – en om nieuwe lezers de kans te geven veel gelezen blogs die het afgelopen halve jaar de revue al hebben gepasseerd te lezen zonder dat ze de stoffige archieven in hoeven te duiken – hierbij een kleine greep uit de blogs van de afgelopen zes maanden. Wil je oudere blogs liever op papier lezen? Dan verwijs ik je naar deze site.

  1. Oud!
  2. De eerste keer
  3. De Aso App
  4. Boer zoekt… mij?
  5. Nonnenambities
  6. Toiletreglement
  7. De holbewoner-theorie
  8. Rellen tegen de ME

6 Comments on “Komkommertijd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: