Koud Bloed

Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik een fascinatie heb voor strafrecht en forensische psychiatrie. Met name de motieven van daders en hoe psychische stoornissen worden beoordeeld in de rechtszaal blijven me mateloos boeien. Niet alleen volg ik daarom allerlei crime series, maar struin ik ook het internet af naar opzienbarende zaken en haast te onwaarschijnlijke verhalen.

Enkele weken geleden had de Kruitvat een actie van de delen van Koud Bloed, het ‘true crime magazine’. Toen ik de reclamefolder met de betreffende actie onder ogen kreeg, had mam ondertussen al heel enthousiast het gros van de verschillende delen voor me ingeslagen (she knows me so well!), maar deel 1 (‘de Kroongetuige’), 9 (‘Fantasten’) en 13 (‘De Dominee’) waren helaas nergens meer te krijgen. Ik struinde er als een vastberaden pitbull alle Kruitvat-filialen in Drunen, Waalwijk, Den Bosch en Tilburg voor af om ze toch nog in mijn bezit te krijgen, maar helaas zonder het gewenste resultaat.

Niet alleen ben ik doorgaans een enorme neuroot als het om series gaat (er mogen geen delen ontbreken, dat staat zo stom), maar ook ben ik erg benieuwd naar de inhoud van de missende delen, met name nummer 9.

Bij deze daarom even een oproepje. Ken jij of ben jij iemand die deze delen in zijn/haar bezit heeft en ze wel kwijt wil? Laat het me dan weten! Niet alleen ontvang je mijn eeuwige dankbaarheid, maar je krijgt er uiteraard ook een gepaste vergoeding voor. Ook het delen van dit bericht op social media levert je een welgemeende virtuele knuffel op. Alvast bedankt!

11 Comments on “Koud Bloed”

  1. Ah, de ‘ermogengeendelenontbrekentik’, die heb ik ook. Liever niets dan dat er een boekje ontbreekt. Vermoeiend…
    Ik heb geen idee wie een boek in z’n bezit zou kunnen hebben, maar als ik in een kruidvatfiliaal kom zal ik m’n ogen open houden!

  2. Hmm…misschien even de Kruidvat zelf even benaderen, via de mail of Twitter? Wel grappig, ik deed net even een Google search naar ‘Koud bloed Kruidvat’ en bovenaan in de zoekresultaten kwam jouw blog te staan. Daaronder pas de website van ’t Kruidvat zelf hihi *thumbs up*

  3. Er is bij ons helaas geen Kruidvat in de buurt, anders ging ik voor je kijken. Ik ben nu aan het werk in de bibliotheek, en daar zie ik dat we de drie delen wel in de kast hebben staan! En anders kun je ze wellicht op bol.com bestellen?

    • Op bol.com is inmiddels deel 1 terug te vinden en op Marktplaats deel 9 en 13, maar die zijn helaas te duur. Dat wordt even geduld hebben en in de gaten houden of er nog meer delen op internet verschijnen ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: