Dierendag Xtravaganza

Op de basisschool mochten we op Dierendag altijd onze favoriete knuffel meenemen. Uiteraard werd er dan ook een uurtje ingeroosterd waarin de kinderen met hun knuffels konden spelen en de juffen en meesters even achterover konden leunen met een kop koffie. Ow ow, wat wenste ik op die dagen vurig dat mijn knuffel ineens tot leven zou komen en ik een écht huisdier zou hebben.

Die droom is sinds ruim een  jaar werkelijk: kat Chuck houdt sinds september 2011 ’s nachts mijn voeten warm. Ik maak dan ook schaamteloos gebruik van deze Dierendag om zijn schattige koppie met jullie te delen. Uiteraard wordt hij vandaag extra verwend met lekkere brokjes en snoepjes. En vooruit, voor mezelf koop ik een slagroomtaartje. Fijne dierendag!

27 Comments on “Dierendag Xtravaganza”

  1. Moest echt een paar keer kijken: ‘er werd in geroosterd’. Ingeroosterd lijkt me beter. Het is toch dierendag? ;)

  2. Mijn Britse korthaar van 5 maanden is vandaag gecastreerd..dierenwreedheid ten top :P Wat een lief katje heb je, misschien maak ik vanavond of binnenkort ook nog even wat foto’s van de mijne :)

  3. Ooooh wat een zoetiesnoetie! De foto met het borsteltje is te skattig! (Ik herinner me de kleuterklasdierendag nog goed, dat waren de leukste dagen. Maar was altijd bang dat mijn knuffel gepikt zou worden of kwijt zou raken of in de modder zou vallen, dus nam ik er eentje mee die iets minder lievelings was. :P)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: