Blunder!

Iedereen heeft zo af en toe van die gênante momenten, zo ook ik…

That awkward moment when…

~ Je in plaats van een foto van de hapjespan per ongeluk een foto van jezelf op Marktplaats zet. Niemand wilde me hebben (Ik heb mam nog nooit zo hard horen lachen).

~ Je de stoute kat op z’n donder wil geven, maar in plaats van hem te grijpen over de draad van het keyboard struikelt en je schouder kneust (En dan merk je pas dat sommige dagelijkse dingen doen dan ineens een stuk lastiger wordt..)

~ Je snotverkouden en met een brak hoofd bij een stoplicht staat te verkleumen als de jongen naast je je spontaan voorziet van een serenade en je geen idee hebt hoe je daarop moet reageren (Moet ik nu applaudisseren? Mijn nummer geven? Hard wegfietsen? Aah!).

~ Je ’s ochtends je pyjama verwisselt voor een normale outfit en de kat je aan staat te staren (Wat zou er nou in dat koppie omgaan??).

~ Je geposeerde foto’s van een stapavond terugziet die op dat moment heel grappig leken, maar eigenlijk über gênant zijn en waarvan je niet moet denken dat je ouders ze ooit onder ogen krijgen… (Lees: kom jij maar mooi weer thuis wonen!).

~ Blijkt dat je járenlang de verkeerde tekst bij een liedje hebt gezongen. Vraag me niet waarom, maar bij René Frogers Alles kan een mens gelukkig maken verstond ik in plaats van ‘M’n vader en m’n moeder zijn nog allebei in leven, dankzij hun heb ik een fijne jeugd gehad’ altijd ‘dankzij hun heb ik een pijn en jeuk gehad’… (Ik vermoedde destijds al dat ik de tekst misschien maar beter een keer op kon zoeken…)

~ Je de leraar per ongeluk aanspreekt met ‘mama’ (Groep 6, ik denk niet dat ik er ooit echt overheen kom…)

~ Voor de zoveelste keer wordt bevestigd dat je totáál geen richtingsgevoel hebt als je met de auto van de universiteitscampus naar het centrum van Tilburg moet en je uiteindelijk eindigt op de snelweg richting Turnhout (Lees: dat is enigszins een omweg…)

~ Je in een sneeuwstorm naar de supermarkt gaat en je voordat je naar binnen loopt niet even kijkt of je make-up misschien is uitgelopen door die natte sneeuw. Geloof me, een panda was er niks bij… (Helaas kwam ik er pas achter toen ik al de halve AH XL was doorgelopen en al een dertigtal erg vreemde blikken toegeworpen had gekregen).

~ Een vriendin met een stapel jeans de paskamer in loopt en bij elk exemplaar vraagt wat je ervan vindt. Werkelijk alle broeken zitten prima, maar de laatste zit niet zo netjes, wat je dan ook zoals het een vriendin betaamd aangeeft, maar waarbij je niet doorhad dat ze ondertussen al klaar was met passen. Waarop ze je verbaasd aankijkt en zegt: ‘Maar dit is mijn eigen broek…’ (Ik krijg nog steeds een rood hoofd als ik er aan terug denk).

~ Je op Amsterdam Centraal loopt, de toiletten naar jouw mening onvindbaar zijn en dan blijkt dat je al zo’n vijf keer onder een groot – maar dan ook echt ENORM – bord met ‘toilet’ door bent gelopen.

~ Je spontaan uit je broek scheurt tijdens het bowlen.

Voel je vooral vrij om jouw gênante momenten hieronder te delen ;-)

18 Comments on “Blunder!”

 1. Hahaha die van die foto op MP ;-) Ik heb ooit eens met een feestje waar een persoon kwam die ik ontzettend irritant vond (en die dan ook heel de avond achter me aanliep) naar een vriendin gesmst “nee he HIJ komt vanavond ook, daar heb ik dus écht geen zin in dat geplak en gezever” maar je raadt het al..dat smsje stuurde ik naar hem ipv die vriendin. Oeps. Gelukkig had ik er geen namen in genoemd.

 2. Haha ik meende dat ik erg was met blunders maar het valt nog mee ;) Wat heb jij een mooie blog! Ik ben je met bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 3. Haha ik heb dat ook vaak gehad hoor, dat ik door leerlingen met mama werd aangesproken. You are not alone – weet niet of je je hierdoor iets beter voelt.

 4. Een foto van jezelf ipv een hapjespan.. dat vond ik toch wel meest grappige haha! Ik blunderde vanmiddag nog in de AH, toen ik een zakje rijst uit het schap trok en er 3 zakjes meekwamen :-(

  • Nou, het mooie was dat ik die foto er dus in eerste instantie niet meer af kreeg, dus ik was al bang dat mijn Marktplaats-account zou worden verwijderd, maar na een hoop gedoe lukt het uiteindelijk toch :P

 5. jeugdherinneringen:
  leuk, als je broertje in een drukke winkelstraat bij een stelling van vitrage roept: “kijk, net als aan jouw onderbroeken!”
  of je mamma noemt…… (terwijl je ‘maar’ 9 jaar ouder bent….)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: