Duimen

De tentamens zitten erop, fingers crossed!

hard-to-fail-theodore-roosevelt

Bij de quote hierboven moest ik meteen aan die verrekte tentamens denken, dus het plaatsen van deze afbeelding was niet meer dan logisch. Ik heb namelijk een vorm van faalangst, waardoor black-outs tijdens tentamens en huilbuien tijdens de avond voor het tentamen me zeker niet vreemd zijn. Erg vervelend en eigenlijk ook onnodig, want zoals onze Theodore hierboven al zei, is de poging soms meer waard dan het resultaat. Voor nu kan ik alleen maar afwachten en duimen totdat de resultaten online komen, alle tentamens gingen in ieder geval wel naar tevredenheid. Ondertussen ga ik mijn tijd spenderen aan het afronden van mijn bachelorscriptie, het keuzevak Academisch Schrijven en mijn nieuwe freelance opdrachten, waarover later meer. Duim je met me mee?

16 Comments on “Duimen”

  1. Ik duim voor je! En voor mezelf, want ik moet ook nog een cijfer voor een tentamen terug krijgen. Wel vervelend dat je faalangst hebt, en toch knap dat je dan alsnog gewoon ervoor gaat :)

  2. Tentamens blijven altijd lastig, hoe veel je er ook gemaakt hebt. Goed dat je gewoon doorgaat! :) Academisch schrijven is soms een leuk vak, haha, ik heb het nu twee keer gevolgd (grrr, verplichte vakken zonder vrijstellingen) en de ene keer was het echt leuk, de andere keer kon ik er geen lol aan beleven en was het echt ploeteren ;) Succes!

  3. Ik duim mee! Ik heb zelf ook faalangst, maar dan de passieve variant ervan. Dat ik op een gegeven moment zo aan het denken ben dat het me toch niet lukt dat ik er ook niet eens meer mijn best voor ga doen. Ik haal liever een onvoldoende zodat ik tegen mijzelf kan zeggen “Achja, ik had ook beter mijn best moeten doen, ik had gewoon niet goed geleerd!” dan dat ik moet zeggen “Shit, zie je nou wel dat ik het niet kan.” Erg vervelend, vooral met alle studievertraging die ik er door oploop.

  4. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: