Music Wednesday: Pearl Jam

Na de Music Wednesday van vorige week met Newton Faulkner is het deze week tijd voor een eerbetoon aan niemand pearl-jamminder dan Pearl Jam. Waar ik van Newton Faulkner zo zijn hele levensgeschiedenis zou kunnen opdreunen, wist ik van de mannen van Pearl Jam eigenlijk vrij weinig. Schandalig, aangezien ik hun nummers eindeloos op Youtube draai. Dat heb ik dus gelijk maar even recht gezet door de mannen aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen op google. De verhalen zal ik je verder besparen, het gaat tenslotte om de muziek! Oké, toch één detail dan: zanger en gitarist Eddie Vedder heeft in 2011 een eigen ukelele-album uitgebracht, wat een held! :)

Goed, back to the music. Hoewel ze tientallen nummers hebben gemaakt, blijven er twee singles met kop en schouders bovenuit steken: Jeremy en Just Breathe!

10 Comments on “Music Wednesday: Pearl Jam”

  1. Ik hou van alles van Pearl Jam, vooral de wat hardere nummers zoals Jeremy en Alive. Goed, die twee zijn meteen ook wel heel erg bekend. De muziek die Eddie Vedder maakte voor de film Into The Wild is ook zoooo mooi!

  2. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Music Wednesday: Nina Simone | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Music Wednesday: Noah | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: