Huishoudelijke mededeling

Ik probeer al een tijdje wat meer continuïteit op mijn site aan te brengen. Nu plaats ik meestal lukraak blogs wanneer me een geschikt onderwerp te binnen schiet. Voor zowel mezelf als voor jou, lieve lezer, lijkt het me fijn om daar eens verandering in te brengen. Voortaan zal een reguliere blog-week er dan ook als volgt uitzien:

Maandag – reguliere blog
Woensdag – Music Wednesday
Donderdag – reguliere blog
Zaterdag – Feeling Good Saturday
Zondag – Weekoverzicht

Van de Music Wednesday heb je al twee voorbeelden voorbij kunnen zien komen, de eerste Feeling Good Saturday verschijnt morgen en zondag komt het eerste weekoverzicht langs.

Daarnaast komen mijn blogs voortaan standaard om 15.00 uur online, rond die tijd lijken altijd de meeste mensen een break te nemen van studie of werk voor een welverdiend kopje koffie en een blik op het internet. Ik ga eens een maandje aankijken hoe dat bevalt. Ideeën of tips? Let me know!

24 Comments on “Huishoudelijke mededeling”

 1. Regelmaat is goed. Zo heb ik elke zaterdag de Super Saturday. Toch merk ik dat ik hier weinig reacties op krijg en de bezoekersaantallen zijn ook niet altijd om over naar huis te schrijven. Houd dat dus in de gaten. ;-) Mijn oplossing is nu om een kleine extra blog (die eigenlijk geen blog te noemen is omdat ‘ie zo teenytiny is) op de zaterdagmiddag te posten.

  • Oh trouwens, die regelmaat maakt het wel makkelijk voor inspiratieloze momenten. ;-) “Pfff, weet niet wat ik moet schrijven. Oh ja, morgen Super Saturday”. Haaaaandig!

   • Ik merkte inderdaad al dat bijvoorbeeld de Music Wednesday wat minder reacties oplevert, maar gezien mijn neven-schrijf-activiteiten heb ik eigenlijk geen andere optie, ik moet keuzes gaan maken. Dan liever een minder vaak bezochte blog dat helemaal niets, maar ik snap helemaal wat je bedoelt ;)

 2. Ik kan je dan alleen maar aanraden om die thema’s origineel in te vullen… Want als ik heel eerlijk mag zijn, dan lees ik liever pas om de twee weken een tekstje, dan een tekstje waarvan er dertig gelijkaardige per week op andere blogs verschijnen… Maar ik begrijp je keuze natuurlijk wel :-)

   • Thanks! Ik denk dat ik deze maar een tijdje houd, ben de laatste tijd zo met m’n lay-outs aan het klunsen.. ;)
    Ik hoop dat het me lukt om een originele draai aan die categorieën te geven. Aan het eind van de maand wil ik er sowieso een kleine enquête uitgooien om de meningen te peilen, ik ben namelijk toch wel erg benieuwd naar wat voor publiek mijn blogs nu eigenlijk leest :)

 3. Ben benieuwd hoe het je bevalt! Heb ook wel eens nagedacht over vaste categorieen op een vaste dag. Maar ik ben er zo eentje die dat dapper drie weken volhoudt, waarna het van de orde weer overloopt in de chaos. :P Ik ben nieuwsgierig naar je stukjes, en mooie layout trouwens!

  • Haha, ik ben ook benieuwd of ik me eind december nog steeds aan de weekindeling houd :P De tijd zal het leren. En jullie reacties natuurlijk, niet geheel onbelangrijk ;)
   Thanks! Ik was er al een tijdje mee aan het goochelen, dus deze houd ik maar een tijdje, dan kan ik weer rustig slapen ;)

 4. Kun je beter niet doen. Voor je het weet lijd je aan een dwangneurose.
  En was er al iemand die je onregelmatige publicaties kwalijk nam, wat dan nog?

 5. Leuk! Ben benieuwd… al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zoveel heb met de music wednesday (ook niet op andere blogs hoor), maar dan kom ik gewoon heerlijk donderdag weer langs!

 6. Je moet eigenlijk gewoon doen wat het lekkerste voelt voor jou. Wat is er mis mee met onregelmatig posten? Als bezoeker van jouw site heb ik geen drang naar meer structuur..ik vind juist dat mensen die zich bijv. elke dag opleggen om een blog te schrijven meer druk op zichzelf leggen, door verwachtingen te creeeren onder de lezers. Nergens voor nodig, toch? Het is en blijft een hobby :)

  • Ik heb nu tot en met 24 december ingepland en dat bevalt me eigenlijk helemaal prima :) Sowieso heb ik voor mezelf altijd wel een soort druk om elke week minstens 2 blogs te plaatsen, maar nu ik ook de Music Wednesday en Feeling Good Saturday heb, voel ik me al wat minder ‘schuldig’ als ik even inspiratieloos ben, er blijft genoeg over om te kunnen lezen ;)

 7. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: