Fotoplezier & inburgeringscursus

Ik kom wekelijks vaak veel leuke filmpjes tegen en die wil ik je natuurlijk niet onthouden! Lees dus verder voor wat postieve vibes!

Over het eerste filmpje zal ik niet te veel verklappen, het spreekt voor zichzelf.

Gevonden via NSBL.
Originele filmpje: London, Take A Photo!

Onderstaande is leuk voor als je hoofdpijn hebt van het leren voor de tentamens en heel even een pauze wil nemen. Sommige grappen zijn een beetje flauw of voorspelbaar, maar over het algemeen heb ik er hartelijk om kunnen lachen. Klik hier en hier voor deel 2 (Dutch History) en 3 (Dutch Customs).

Naast twee filmpjes kwam ik het volgende artikel tegen, waar ik op werd gewezen door vriendinnetje V. Fotograaf Francois Brunelle fotografeerde duo’s die geen familie van elkaar waren, maar toch opvallend veel op elkaar leken, zoals op de twee foto’s hieronder te zien is. Erg gaaf, alhoewel ook wel een beetje eng..

Heb jij leuke suggesties voor de Feeling Good Saturday? Laat het me weten!

11 Comments on “Fotoplezier & inburgeringscursus”

    • Als je op Youtube kijkt, staat er onder elk filmpje ‘delen’. Als je daarop klikt, kun je kiezen uit ‘deze video delen’, ‘insluiten’, etc. Je klikt op insluiten en kopieert de code, deze zet je in je post. In de code staan ook twee cijfers (meestal 516 en 315), hiermee kun je nog de hoogte en breedte van het filmvenster aanpassen :) Laat het me weten als het gelukt is ;)

  1. Wow, die mannen zouden inderdaad broers kunnen zijn! Die vrouwen vind ik daarentegen helemaal niet zo op elkaar lijken… en doordat ze hetzelfde haar plus dezelfde bril hebben, zie je juist meer verschil :P

  2. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: