Beslist!

Mijn moeder is gek op koopjes jagen en het invullen van prijsvragen. Inmiddels is mijn halve boekenkast gevuld met gewonnen boeken en krijg ik om de zoveel tijd spulletjes binnen met briefjes erbij als ‘gefeliciteerd!’ en ‘veel plezier met uw prijs!’. Uiteraard is mam dan het brein achter de gewonnen artikelen, maar ik sta toch elke keer weer even verbaasd te kijken. Een pastapakket van tien kilo, een duur sporthorloge, bioscoopkaartjes; ik heb het allemaal al eens voorbij zien komen.

Ik moet toegeven dat ik zelf ook iets van dat koopjes-gen over heb genomen. Ik leef op reclames en voordeelverpakkingen (vlees uitgezonderd, ik heb het niet op plofkippen en andere arme dieren in te kleine hokjes) en dat bevalt prima, ik kom maandelijks meestal netjes rond. Toch is het een uitdaging om producten en artikelen zo goedkoop mogelijk op de kop te kunnen tikken.

Een site die uitermate geschikt is voor het vergelijken van artikelen is beslist.nl. Kleding, woonaccessoires, elektronica, speelgoed, parfumerie, sportartikelen; enkele zaken die je hier allemaal terug kunt vinden. Mijn eerste aanraking met de site was tijdens de zoektocht naar een nieuwe laptop, daarna stond het permanent in mijn favorietenlijstje voor het vergelijken van benodigdheden voor kat Chuck, het zoeken naar cadeautjes en de woonaccessoires die je immers nooit genoeg kan hebben. Er zijn zoveel sites en winkels waar je voor bovenstaande zaken terecht kunt dat je soms door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. Dan is het prettig om alles op één site te hebben staan om zo goed de prijzen te kunnen vergelijken en de voor- en nadelen tegen elkaar af te kunnen wegen. Ook loop je zo nog wel eens tegen producten aan, zoals mijn carnavalsoutfit van afgelopen februari. Ook voor mijn carnavalskleding in 2013 neem ik dus weer een kijkje op de site.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met beslist.nl

4 Comments on “Beslist!”

  1. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

  2. Pingback: 2012 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: