Terugblik

Om te beginnen: we hebben 21 december overleefd! De maya’s beheersten met hun voorspellingen de afgelopen week de social media en ik heb uiteindelijk maar gewoon de laptop, televisie en radio uitgelaten. Ik was er helemaal klaar mee.
Goed, weer even de blogs van afgelopen week op een rijtje:

Tentamens? Schijt!
DNA-databanken: waarheidsvinding of overheidscontrole?
Music Wednesday: Nina Simone
Advertorial: beslist.nl
Lichtje
Hippie!
Mistletoe Kissing Prank & Toffe Leraren

Een hoogtepuntje voor mij deze week was de plaatsing van mijn eerste advertorial. Hoewel de meningen over het plaatsen van dergelijke posts in de blogwereld sterk verschillen, ben ik van mening dat wanneer ik de advertorial zelf mag schrijven en op die manier bij de rest van de blogs op mijn site kan laten passen en ik daarnaast achter de betreffende site sta, daar helemaal niets mis mee is. Ik beloof je bij deze plechtig dat deze blog geen uithangbord voor reclames zal worden, maar af en toe een klein zakcentje verdienen is mooi meegenomen, toch? Uiteraard ben ik wel benieuwd naar jouw mening: wat vind jij van het plaatsen van advertorials op een blog?

Dan rest mij verder niets dan je alvast hele fijne Kerstdagen te wensen. Hopelijk passeren de nodige gezelligheid, cadeaus en uitgebreide maaltijden de revue en kunnen we met zijn allen rond als een tonnetje richting Oudjaarsavond rollen!

3 Comments on “Terugblik”

  1. Ik vind dat er niks mis is met het plaatsen van advertorials. Dat zou ik zien als een complimentje! En zolang je het zelf mag schrijven, blijft het leuk om te lezen vind ik. Zolang je de persoonlijkheid van je blog waarborgt, vind ik dat er niks mis is. En een extra zakcentje is zeker niet verkeerd!

  2. Ik vind het plaatsen van advertorials een beetje dubbel. Ik heb het zelf nog niet gedaan. Ik ben het wel met je eens dat als het bij je blog past, het geen probleem is. Het moet niet geforceerd worden en je moet wel je eigen mening kunnen geven. Ik zie het alleen steeds vaker voorbij komen en bij sommige opdrachtgevers wordt verwacht dat je niet noemt dat het een opdracht is. Helaas zie je dat vaak wel aan het verhaal en dat vind ik dan jammer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: