Terugblik

Hoewel ik aan het begin van de week meldde dat ik een weekje geen blogs zou plaatsen, is me dat niet helemaal gelukt. Toch was het beduidend rustiger dan normaal.

Nog even terugdenken aan die gezellige Kerstdagen? Lees dan Verwend en tonnetje rond van afgelopen donderdag. Ook had ik een tijdje terug de Feeling Good Saturday van gisteren al ingepland, dus ook die kwam online.

Verder besteedde ik mijn tijd vooral aan het bezoeken van familie, het werken aan de scriptie, het schrijven van artikelen en boeken lezen. Heel Veel Lezen. Heerlijk!

12 Comments on “Terugblik”

  1. Heerlijk om lekker rust te pakken nu het kan! En lezen doe ik ook erg graag. Ben nu bezig met de aardkinderen serie. Al vrij oud, maar wel heel erg mooi! Gaat over het leven van de mens in de prehistorie. Alvast een super fijne jaarwisseling morgen!!

    • Ah, daar heb ik meer over gehoord, had je daar toevallig laatst niet een blog over geschreven? Klinkt in ieder geval goed, leuk voor als ik The hunger Games-boeken uit heb, ik houd wel van boekenseries :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: