Music Wednesday: The Piano Guys

Naast de gitaar is de piano mijn favoriete instrument. Hoe kan ik de reden daarvoor beter laten zien dan door een paar filmpjes van de fantastische Piano Guys? Niet alleen weten ze alles uit het instrument te halen, ook werken hun vrolijkheid, humor en charisma aanstekelijk. Mijn vingers gaan er in ieder geval spontaan van jeuken, helaas past er in mijn appartementje geen piano…

Meer over hen te weten komen? Kijk dan op hun site!

5 Comments on “Music Wednesday: The Piano Guys”

  1. Wauw, ik lag nog in bed toen ik het beluisterde, maar ik lag helemaal te stuiteren. Wat geweldig!! Ik ben meteen uit mijn luie nest gestapt en heb het beneden nog even heerlijk overgedaan, maar nu met mijn laptop aan de boxen. Super!! Bedankt voor deze geweldige tip.

  2. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Music Wednesday: Noah | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: