Terugblik

Wederom een rustige week. Ik werkte twee lange ochtenden en een avond in de bakkerij, had een rustige maar gezellige Oudejaarsavond, schreef mijn artikelen voor alweer de derde SecJure-editie van dit collegejaar, ging een dagje naar de Efteling met twee vriendinnen (zie de column van morgen), rondde mijn scriptie af die morgen zal worden ingeleverd (jeej!) en hoorde dat ik een gevreesd rechtenvak eindelijk had gehaald (dubbel jeej!!). Vandaag verhuisde ik het gros van mijn ‘logeerspullen’ weer terug naar Tilburg, want het begin van het tweede semester komt met rasse schreden naderbij. De batterij is bij mijn ouders weer flink opgeladen, dus ik kan er weer even tegenaan!

De blogs van afgelopen week:

2012
Music Wednesday: The Piano Guys
Moord & Doodslag
Feeling Good Friday: Geldboom en Photofunbox

2 Comments on “Terugblik”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: