Jij

2013 is net begonnen en dat betekent ook dat we weer vol goede moed beginnen aan een kersvers blogjaar. De afgelopen weken heb ik – een kleine uitzondering daargelaten – geblogd volgens een nieuwe weekindeling:

Maandag – reguliere blog
Woensdag – Music Wednesday
Donderdag – reguliere blog
Zaterdag – Feeling Good Saturday
Zondag – Weekoverzicht

Heel graag zou ik willen weten hoe dat jou, lieve lezer, is bevallen. Vandaar dat ik je wil verzoeken om een minuutje (echt niet meer dan dat, ik zweer het!) van je kostbare tijd te spenderen aan deze enquête. Het zijn negen korte vragen over mijn blog en ik hoop dat ik hierdoor een beter beeld krijg van wat jij graag op mijn blog zou willen zien. Je blijft volledig anoniem, dus dit is hét moment om precies te zeggen wat je van mijn blogs vindt.

Dan rest mij verder niets meer dan je alvast hartelijk te bedanken voor je inzet. Hopelijk wordt 2013 weer net zo’n gezellig en geslaagd blogjaar als 2012!

17 Comments on “Jij”

  1. Ik heb ‘m gister ook voor je ingevuld! (Dacht dat ik dat hier keurig in een comment had laten weten, blijkt niet zo te zijn. Foei, Femke.) Ik hoop dat je er iets mee kunt. :) Volg je blog graag dus ik hoop ook dat 2013 een geslaagd blogjaar wordt!

  2. Na al je aardige comments op mijn blog kon ik het invullen van je korte enquete natuurlijk niet overslaan. Bovendien vind ik enquêtes invullen ergens wel leuk (als ik er tijd voor heb, that is).

  3. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: