Boerderijdieren, schoenen & spijkerbroeken

Afgelopen dinsdag plaatste bestuursgenootje R. onderstaand filmpje op onze Facebookgroep. Nu komen daar om de zoveel tijd toch al de nodige onzinberichten voorbij, maar dit sloeg toch wel alles. O jah, en we moesten beloven dat we zouden blijven kijken tot we de tractor voorbij zagen komen. Oké, vooruit dan. De eerste tien seconden dacht ik: ‘uhhm…’ Na een halve minuut merkte ik dat mijn voet vrolijk mee tapte op de maat en aan het einde zat ik gezellig mee te swingen. Damn, dat deuntje is catchy! Waarschuwing: het nummer blijft wel hangen.. Mijn favoriet? De kalkoen! Kloekloekloek!

Goed, iets serieuzer nu. Kunst. Ik houd wel kunstenaars die het nét even anders aanpakken dan de rest. Vandaar dat ik deze kunstwerken even met je wil delen, allemaal gemaakt van spijkerbroeken, tof toch?

Daarnaast kwam ik het onderstaande filmpje tegen. Wie kan nu zeggen dat ze letterlijk in een schoen woont?? :D

23 Comments on “Boerderijdieren, schoenen & spijkerbroeken”

  1. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: