Terugblik

Inschrijven voor de vakken van het tweede semester van dit collegejaar (altijd weer een hele organisatie), het inleveren van de bachelorscriptie (ik zweefde na het inleveren naar huis, heerlijk!), met vriendin L. naar de Euroscoop voor Anna Karenina (wat een uh.. aparte film..), mijn appartementje Kerstvrij maken, werken, vergaderen en het leren voor het hertentamen van ondernemings- en insolventierecht (de horror, wat een vak..); dat was mijn week.

Voor het eerst in jaren had ik eens geen zin om op dinsdag de maandelijkse borrel van de studievereniging te bezoeken, dus ik bleef lekker thuis. Ik boende de huiskamer totdat ‘ie blonk, trok al vroeg m’n pyjama aan, zocht een leuke film uit, zette m’n mobiel af, stak waxinelichtjes aan, voorzag mezelf van drank en snacks ben de rest van de avond niet meer van de bank gekomen. Good life be better?

Ook verschenen er weer de nodige blogs, waaronder de enquête over wat jij als lieve lezer nu van mijn blog vindt. Mocht je het nog niet gedaan hebben, dan kun je hem hier alsnog invullen. Naast mijn eeuwige dankbaarheid ontvang je ook de nodige virtuele knuffels. Aankomende donderdag verschijnen de resultaten van de enquête. Fijne zondag nog!

De blogs van deze week:
Tijdreis
Music Wednesday: Navarone
Jij
Boerderijdieren, schoenen & spijkerbroeken

13 Comments on “Terugblik”

  1. Ik vind het fijn dat je de resultaten van de enquête ook wil meedelen! Ik ben daar altijd nieuwsgierig naar, maar je krijgt die amper :p
    Waarom was Anna Karenina overigens een vreemde film? ‘k Wou hem eventueel ook eens gaan bekijken, maar je klinkt niet echt enthousiast?

    • Het is lastig uit te leggen, maar het is een andere manier van filmen. Als de film begint zit je als het ware in een theaterzaal. De eerste scene speelt zich dan af op het toneel, waarna je decorbouwers ziet slepen met rekwisieten. Daarna wordt er ingezoomd en bevind je je meer in het verhaal, maar gedurende de film blijf je die decorwisselingen etc. zien. Vond het wel heel origineel, maar ik had gewoon iets anders verwacht, dus ik ging er misschien met de verkeerde instelling naartoe. Waarschijnlijk kan ik hem meer waarderen als ik hem nu nog een keertje zou zien. Al was de mannelijke hoofdpersoon in mijn ogen verkeerd gecast, er was niet echt chemie tussen het love couple ;)

  2. Heerlijk dat je scriptie ingeleverd is! Nu hopen op een positief resultaat. Dan mag je jezelf wel eens extra verwennen! Ik zal je enquete ook eens invullen :) Ben benieuwd naar je resultaten!

  3. Goed bezig, scriptie weg, en dan lekker opruimen! Trouwens, heb je per opzet zo’n duidelijke verwijzing in je stukje gezet ;) The horror, the horror! :| Rotboek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: