Jurivies!

Achter de schermen waren we er al eventjes mee bezig, maar nu staat de eerste Jurivies-blog dan eindelijk online! Jurivies is een site voor rechtenstudenten en biedt onder andere samenvattingen en tentamentrainingen aan. Een maand of twee geleden kreeg ik van oprichter Marnix de vraag of ik het leuk zou vinden om een blog voor Jurivies te schrijven. Ik voelde me ontzettend vereerd en heb de kans gelijk met beide handen aangenomen. Niet alleen bereik je in een klap duizenden lezers, het is ook nog binnen je eigen studierichting. Kan niet beter, toch? Wil je mijn blog ‘Lightbulb’ lezen? Klik dan hier!

11 Comments on “Jurivies!”

  1. Oke, volgens mij ging er net wat mis met reageren (ik moest inloggen bij WordPress enzo, was mijn wachtwoord weer vergeten, wie kent het niet). Maargoed, niet dat mijn reactie zo boeiend was, maar ik wilde alleen even zeggen dat ik het gaaf vind dat je ineens zo’n groep lezers bereikt! Superleuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: