Get to know me better – tag Deel I

Als er in blogland een nieuwe tag wordt verzonnen, merk je dat meteen. Bloglovin wordt overspoeld met de betreffende ingevulde vragenlijsten en hoewel het dus niet bepaald originele posts zijn, kom je zo wel weer wat meer over de betreffende blogger te weten. Ik heb er nog nooit eerder aan meegedaan, maar met de resultaten van de enquête nog vers in het achterhoofd (waarin onder andere naar voren kwam dat jullie blijkbaar wat meer achtergrondinformatie over me wilden) besloot ik om in navolging van onder andere Jiami en Larissa de tag ook in te vullen. Het zijn vrij veel vragen, dus vandaag Deel I en donderdag Deel II. Komt ‘ie!

Geboortejaar:
1990 (24 april)

Hoe lang ben je?
1.72 meter. Helemaal prima.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
Zucht, wéér een dagje leren voor m’n hertentamen. Wat zal ik blij zijn als dat vrijdag achter de rug is!

Waar ben je op dit moment?
Aan tafel tussen aantekeningen, wettenbundels, oefententamens, een grote Paris-mok met thee en spekjes. Ik was toe aan een korte pauze, ideaal dus om even deze blog te tikken.

Single/Relatie?
Single, al zeggen al mijn stier-horoscopen dat ik dit jaar de liefde van mijn leven ga ontmoeten. Spannennnd!

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Eerlijk, zorgzaam, creatief, doorzetter, chaotisch, koppig, onzeker, irritant perfectionistisch, een beetje gek en altijd in voor een geintje. En het schijnt dat ik humor heb, maar dat is zo persoonlijk dat ik daar geen uitspraak over durf te doen.

Guy-/Girlcrush:
Sinds ik Les Misérables zag moet ik hier wel Hugh Jackman invullen!

Wat zou je op dit moment graag willen?
Mijn bachelor afronden! En een stuk cheesecake, yum.

Wat is je doel van het leven?
Als oud omaatje met een glimlach terug kunnen kijken op mijn leven, inclusief gemaakte fouten en onvergetelijke ervaringen. Ik wil het gevoel hebben dat ik heb geleefd.

Waar ben je bang voor?
Spinnen, hoogtes, kleine ruimtes, verliezen van dierbaren.

Heb je je rijbewijs?
Yep, al rijd ik tegenwoordig niet zoveel meer, dat zou ik eigenlijk wel weer op moeten pakken.

Nagellak of lipstick?
Lipstick, ik vind nagellak maar irritant. Ik ben de kleur snel beu en moet veel te vaak bijwerken, bij lipstick heb ik daar veel minder last van.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Lente. De bomen worden groener, het blijft steeds langer licht, de vogeltjes beginnen te fluiten als ik op zaterdagochtend in alle vroegte naar de bakkerij fiets, heerlijk!

Wil je ooit gaan trouwen?
Yep, als ik de juiste man ontmoet wel. Voor nu vind ik het al uitdagend genoeg om samen te leven met kat Chuck, die man komt nog wel.

Ben je een healthy-freak?
Ik let wel op wat ik eet. Veel groente, fruit en volkoren producten. Maar een wijntje, stuk taart of goede saté zal ik niet snel afslaan hoor ;)

Wat voor kleur haar/lengte heb je?
Lang donkerbruin geverfd haar met een tintje rood. Ik ben eigenlijk donkerblond, maar dat vind ik zo saai.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Ik ben nooit zo bezig met kleding, dus eigenlijk geen idee. Al ben ik nog wel op zoek naar de perfecte mascara, dus als je een bruikbare tip hebt..

Heb je tattoos/piercings?
Tellen oorbellen ook mee? Verder geen tattoos of piercings. Ik heb wel een soort van fascinaties voor tattoos, ik zie het echt als Kunst (ja, met een grote K) en heb bijvoorbeeld wel eens henna-tatoeages bij anderen gezet. Ik heb echter niet de drang om er zelf eentje te nemen, ik geloof dat pap die er persoonlijk met een schuurspons weer af zou halen, hihi ;) Met piercings heb ik verder niks.

Draag je een bril?
Ik heb lenzen, maar draag in het weekend wel regelmatig een bril als ik alleen thuis ben. Ik vind dat een bril me niet staat, maar het is soms toch wel handig.

Wat deed je vanochtend om 8:00?
Toen zat ik in de studieboeken!

Law

Benieuwd naar de rest? Stay tuned, aanstaande donderdag verschijnt deel II!

10 Comments on “Get to know me better – tag Deel I”

  1. Leuk! Ik zie ‘m inderdaad echt overal terug komen. Weet nog niet of ik ‘m zelf ga invullen maar vind het wel altijd interessant om het bij anderen te lezen!

  2. Ik vind zulke lijstjes erg leuk om te lezen :-) Misschien moet ik zelf ook overwegen om hem over te nemen. Heb hem zelf pas 2 keer gezien op Bloglovin’ trouwens.

  3. Superleuke foto die bovenste! Maare, wat ben je ook een draaikont he haha ‘alweer een nieuwe lay, Sylvia’ (rolls eyes) Kidding! Ik vind ‘m gaaf, fijne letters! Enige is wel dat het een soort krantentemplate is, ik zou misschien zelf voor een bloglay gekozen hebben, maar hey, het is zeker het proberen waard! :D

  4. Pingback: Get to know me better – tag Deel II | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: