Get to know me better – tag Deel II

Afgelopen dinsdag beantwoordde ik de eerste achttien vragen van de Get to know me better-tag. Vandaag deel II.

Wat is jouw perfecte pizza?
O God, pizza’s staan hoog op mijn lijstje lievelingsgerechten! Ik zou ook niet weten wat dé perfecte pizza is, het is maar net waar ik trek in heb. Ik eet meestal pizza’s van Dr. Oetker (er schijnt een discussie te bestaan of je dat nu uitspreekt als ‘Oetkur’ of ‘Utkur’) of maak zelf plaatpizza, dat laatste scheelt behoorlijk wat calorieën.

Wat is je favoriete eten/drinken?
Heb je even? Als ik daaraan moet beginnen kom ik niet meer toe aan de andere vragen. Ik houd wel van een goede cocktail of wit zoet wijntje. Oew, en de Chai Tea Spice van de Mugs & Muffins! Verder drink ik veel thee (favoriet: bosvruchten), koffie met karamelsmaak, vruchtensap en spa rood. Frisdranken als sinas en cola heb ik eigenlijk uit mijn leven verbannen, ik kan nu ook niet meer zo goed tegen al die suiker. Alleen wil ik héél af en toe nog wel eens een uitzondering maken voor Ice Tea met prik.

Qua eten staat mams lasagne toch wel erg hoog in de rankings, net als erwtensoep, frietjes met sla, cheesecake, wraps, rijstwafels met kaassmaak en roerbakgerechten.

Wat is je favoriete parfum?
Ik heb echt de ballen verstand van parfum, ik heb ook geen favoriet geurtje. Mijn broertje is daarentegen wel heel goed in het uitzoeken van lekkere luchtjes, dus ik volg zijn mening altijd maar een beetje. Grappig om zo’n grote, stoere vent dan met die flacons en dergelijke in de weer te zien :)

Wat is het laatste wat je kocht?
Boodschappen voor deze week. Spannender kan ik deze vraag niet maken.

Favoriete ijsje?
Softijs met nootjes en een Swirl met kersen en witte chocolade. Al voel ik me ook al een klein blij kind met een simpel waterijsje.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik sta meestal vrij vroeg op, ik ben wel een ochtendmens. Erg handig, want voor mijn bijbaantje bij de bakkerij gaat de wekker op zaterdagochtend standaard om 4 uur. Van een ochtendhumeur heb ik gelukkig dan ook zelden last. Sowieso krijg ik vaak hoofdpijn als ik te lang blijf liggen, dan heb ik de hele dag zo’n loom gevoel, blegh. Na het stappen slaap ik meestal ook erg slecht, dan ben ik na drie-vier uur klaarwakker. Meestal sta ik dan gelijk op en doe gewoon ’s middags een middagdutje. Me love siësta’s!

Met hoeveel kussens slaap jij?
Gewoon met eentje, niet te groot, niet te plat.

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Ochtendmens! In de vroege uurtjes presteer ik het beste. Ook fijn dat ik dan nog een lange dag voor de boeg heb :)

Ben je geordend of rommelig?
Dat ligt eraan. Mijn huisje is altijd wel een beetje rommelig, je mag tenslotte best zien dat er geleefd wordt. Als het echter om college-aantekeningen of notulen, deelnemerslijsten e.d. voor de studievereniging gaat, dan zorg ik dat alles er piekfijn uitziet. Ook mijn agenda probeer ik zo netjes en overzichtelijk mogelijk bij te houden. Typ-ex en ik zijn dan ook goede vrienden.

Wat wil je op dit moment graag zien?
Londen! Ik ga met een vriendinnetje in de zomervakantie een paar dagen naar Engeland en heb er nu al super veel zin in! Verder wil ik graag beginnen in de trilogie van de Hunger Games die ik voor Kerst heb gehad en ik ben erg benieuwd naar de films Life of Pi, Django Unchained en The Impossible.

Wat zijn je plannen voor 2013?
Mijn bachelor halen, beginnen aan mijn master strafrecht, een juridisch bijbaantje vinden, een cursus copywriting volgen en mijn tweede columnbundel uitgeven!

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?
Phoe, dan ben ik 32. Ik hoop dat ik dan meerdere boeken op mijn naam heb staan en een leuke – al dan niet juridische – baan heb. Verder zou het leuk zijn als er dan twee koters rondhuppelen en dat ik een lieve man aan mijn zijde heb.

Wie mis je op dit moment?
Op dit moment mis ik kat Chuck. Hij zit bij mijn ouders zodat ik niet word afgeleid tijdens het leren, maar morgenavond kan ik hem weer plat knuffelen!

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Pff, dat vind ik altijd van die lastige vragen. Uhm, mijn handen zijn wel oké en ik heb lange slanke benen. Mag ik nu door naar de volgende vraag?

Ben je verlegen?
In het begin zeker, met name in grote gezelschappen. Als mensen me echter beter leren kennen en ik voel me bij hen op mijn gemak, heb ik daar geen last meer van.

Heb je een accent?
Haha, ik kom uit Brabant, zegt dat genoeg? ;)

Heb je zussen/broers, hoe oud?
Yep, ik heb een broertje van 20 jaar. Hij is echter een kop groter dan ik en twee keer zo breed, dus ik noem hem altijd mijn Grote Kleine Broer.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?
Ik sta rond 7 uur op, ontbijt met knäckebröd, koffie en de posts op Bloglovin en kleed me om. Dat is eigenlijk het enige dat elke doordeweekse dag hetzelfde is. Verder is het heel wisselend: ik heb een gevarieerd collegerooster, sport tweemaal per week, heb vergaderingen bij en activiteiten van de studievereniging, bereid blogs en artikelen voor, schrijf aan mijn columnbundel, doe m’n boodschappen, maak tijd voor leuke dingen met vriendinnen, etcetera, etcetera. Ik probeer altijd één doordeweekse avond vrij te hebben om op de bank te kunnen kruipen met een leuke film of goed boek, maar meestal schiet er dat bij in.

Mocht je nog meer willen weten, laat dan hieronder een vraag achter bij de comments! :)

12 Comments on “Get to know me better – tag Deel II”

  1. Vroeger was het gewoon Dr. OETker, alleen zei de stomme reclameman opeens UTker. Vet stom. Ik vind het gewoon Dr. Oetker, anders moeten ze het maar anders schrijven.

    En leuk om je antwoorden te lezen! Heb je trouwens je layout weer omgegooid? (Leuk! En zo niet, leuke layout! :’) )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: