Zingende bruidegom en dansen met schaduwen

Ik heb nooit zo nagedacht over mijn eventuele bruiloft. Natuurlijk zou het leuk zijn om ooit te trouwen, maar ik heb nog nooit stilgestaan bij jurken, taarten en ringen. Het enige wat ik weet is dat ik het klein wil houden, met alleen mijn lieve (schoon)familie en beste vrienden. Als ik dit onderstaand filmpje zie, bedenk ik me dat dit in ieder geval toch ook wel echt heel tof zou zijn! Toch maar een muzikant zoeken dan.. ;)

Daarnaast een aparte dansvoorstelling. Je moet ervan houden, maar ik vond het erg leuk gedaan.

9 Comments on “Zingende bruidegom en dansen met schaduwen”

  1. 1e filmpje, zijn accent <3333

    Aaahw, en dan zijn liedje. How cute.

    Ah, bij die ouders kreeg ik al helemaal tranen in mijn ogen [a] aaaah

    aaaaah, en toen die kindjes op kwamen. Dit is echt een droom speech.

    Zo zijn we al weer 15 minuten verder [a]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: