Hoofdschop en eerstejaars studenten

Mijn benen zijn nog steeds een plumpudding en het voelt alsof mijn hoofd vol zaagsel zit, dus de puf en motivatie om een blogje te typen heb ik nog niet echt. Desondanks hebben jullie nog wel wat leesvoer van me te goed in de vorm van eerder verschenen artikelen op Nadelunch, dus die links deel ik graag met jullie.

Allereerst het artikel Hoofdschop van De Rechtbank. Ik neem aan dat iedereen wel weet naar aanleiding waarvan dat stuk is geschreven. In dit stuk leg ik de nadruk niet op de schoppers, maar op de massahysterie erom heen. Want stiekem is dat nog veel enger dan zo’n groepje ettertjes.

Daarnaast mijn laatste artikel voor Wild Terrein: eerstejaars ego’s. Ik kreeg het niet meer allemaal gecombineerd en moest daarom helaas met het schrijven voor deze rubriek stoppen. Erg jammer, maar er zitten helaas maar 24 uur in een dag.

Dat was ‘m weer, zondag verschijnt er weer een volwaardige blog!

5 Comments on “Hoofdschop en eerstejaars studenten”

  1. Pingback: Terugblik | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: