Fietsmeisje

Mijn eerste column voor Ons Tilburg is een feit!

”Het is donderdagavond, pakweg half negen. Ik heb er net een enerverende pleittraining opzitten en terwijl ik mijn fiets van het slot haal, zie mezelf in gedachten al met een wijntje, schaaltje nootjes en kat Chuck op de bank zitten voor een filmpje. Ik sta even inwendig vloekend te hannesen met mijn fietslampjes, maar stiekem zijn die simpele HEMA dingen wel goud waard en even later fiets ik verlicht en al de campus af…”

Benieuwd naar de rest? Lees het hier!

6 Comments on “Fietsmeisje”

  1. Pingback: Terugblik april | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: