Kattenkunde en doorzetters

Dat ze fotogeniek en arrogant maar o zo lief zijn, wisten we natuurlijk al. Toch is het leuk om eens wat verder te kijken dan alleen die grappige kattenfoto’s en -filmpjes. Daarom bij dezen: The Science of Cats.


Verder vind je hieronder een quote. Op de een of andere manier hoor ik vaak dat ik een doorzetter ben. Ik weet eigenlijk niet of dat zo is, ik sta er eigenlijk nooit zo bij stil. In ieder geval moest ik daar bij de bovenstaande spreuk aan denken, dus vandaar dat ik het een mooie toevoeging vond aan de Feeling Good Saturday van deze week.

LessonsLearnedInLife

Fijn weekend!

8 Comments on “Kattenkunde en doorzetters”

  1. Jij ook een fijn weekend ! Ik ben het helemaal eens met deze quote. Nog iets dat ik geweldig vind aan katten: ze doen gewoon wat ze willen, op het tijdstip dat zíj dat willen. Mooi blog.

  2. Toch hoop ik dat ook mensen die de hoop even kwijt zijn, voor wie geduld is als adem halen en die volhouden omdat de pech hen vooruit duwt, dat die mensen ook een prettig weekend hebben, en als dat niet kan dan toch minstens een leuke zaterdagmiddag.

  3. Leuk filmpje over de kat, al heb ik er niet veel meer van geleerd dan dat ik eigenlijk al wist. Maar toch, leuk om naar te kijken, omdat ze het zo leuk schetsen. :)

  4. Pingback: Terugblik april | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: