Pyjamaparty, babynamen en sushi

Vorige week was er even geen weekoverzicht, daarom de afgelopen twee weken in een notendop.

Met bestuursgenoot M. werd er een spontane kleine pyjamaparty gehouden. Ik heb zo’n hele foute geruite roze pyjama en met warme roze sokken eronder was ik net een suikerspin. Nee, daar zijn geen foto’s van. Ja, dat wil ik graag zo houden. Wat stond er op het programma? The Proposal. Altijd leuk om de mannelijke visie op dergelijke films te bespreken. Tijdens scènes waar ik ‘awhh..’ dacht, dacht M. ‘pff..’ :P

Met Livius organiseerden we de tweede editie van JurImpro; ofwel een juridische cabaretshow. De zaal zat vol, de deelnemers vonden het leuk, de spelers waren tevreden. Iedereen happy, vooral ik als Chef Activiteit.

Ik at iets verkeerds en lag twee dagen goed misselijk op bed. Ondertussen moest er nog wel even heen en weer naar de campus gefietst worden om mijn pleitnota in te leveren. Dat was geen goed idee omdat het de kwalen verergerde, maar ja, deadlines hè..


We hadden een erg gezellige reünie met de SecJure-redactie van twee jaar geleden. We werden door twee redactiegenoten voorzien van een lekkere Indiase barbecue in hun nieuwe huis en out of the blue vertelde een van ons al een half jaar zwanger te zijn, over leuke verrassingen gesproken! En geloof me, na een paar glazen rode port word je heel creatief bij het verzinnen van babynamen.

Eerste Paasdag spendeerde ik op het terrein van de plaatselijke voetbalclub. Er werd een internationaal toernooi gehouden waarbij pap en een neef in de organisatie zaten. Toen ik al die gekleurde shirtjes over het veld zag rennen en de kantine vol zat met spelers uit onder andere New York en Salzburg, was ik stiekem toch wel een beetje trots op ‘die ouwe’. Een geslaagde dag.

voetbal

Tweede Paasdag was zo’n typische familiedag met bankhangen en spelletjes spelen. Heerlijk.

Een vuurdoop: ik at voor het eerst sushi! Samen met bestuursgenootje S. toog ik op dinsdagavond naar restaurant Koi in Tilburg. Ik wilde ook wel de wat apartere gerechten uitproberen, dus at ik onder andere octopus en kikkerbilletjes. Favoriet was echter toch de sushi met avocado, heerlijk! Ik kan alleen maar zeggen: voor herhaling vatbaar. Yum!


Verder keek ik de nodige afleveringen van Beauty & the Beast bij, want ik liep nogal achter. Wat een fantastische serie is het toch. Overigens kan ”The Beast” a.k.a. Jay Ryan wat mij betreft geheel shirtloos de serie door, wat een prachtkerel!

''The Beast'' Jay Ryan

Verder werd er zoals gewoonlijk gestudeerd, gesport en werkte ik aan mijn columnbundel. Het waren twee relatief rustige weken, maar de rest van april wordt aanpoten als ik naar m’n agenda kijk. Dat wordt dus blogs vooruit schrijven, gezond eten, veel slapen en sporten en prioriteiten stellen. Met name dat laatste blijft een uitdaging, maar ik word er steeds beter in. Mocht je daarvoor echter nog tips hebben, let me know!

Fijne zondag!

9 Comments on “Pyjamaparty, babynamen en sushi”

  1. Krijg je nu alleen mar likes van oude mannen? Want als dat zo is dan like ik je niet meer. Moet wel aan mijn imago denken.
    ;)

  2. Pingback: Terugblik april | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: