Borrelen, pleiten en ledenweekend

Maandagavond bezocht ik met vriendinnetjes de openbare pleitavond van pleitdispuut DiCiT. Met het oog op de Oefenrechtbank is het nooit verkeerd om nog wat tips & tricks mee te krijgen. Daarna gingen we door naar V. om bij te kletsen en wijntjes te drinken.

Dinsdag organiseerden we met Livius een Bachelor Master Buddy avond, waarbij we masterstudenten hadden uitgenodigd om in een soort van speeddate opstelling op informele manier in kleine groepjes bachelorstudenten te vertellen over hoe zij hun masters ervoeren. Een erg gezellige avond, waarbij ik zelf ook nog het een en ander wijzer ben geworden.

Na de BMB-avond was het tijd voor de maandelijkse Magisterborrel en hoewel die gezellig was, besloot ik toch om op tijd naar huis te gaan.


Woensdag werden er weer interessante dingen besproken bij de Open Fractievergadering van Vrijspraak, de medezeggenschapsfractie van Tilburg Law School. Ik vind het altijd fijn om op de hoogte te blijven van de zaken die binnen de faculteit spelen en die maandelijkse vergaderingen zijn daarvoor ideaal. Van tevoren eet ik meestal met Liviusgenootjes R. en M. een hapje in de mensa, lang leve Turkse pizza’s!

Donderdag werkte ik de hele dag aan mijn pleitnota, want daar moesten helaas flink wat dingen aan aangepast worden. De pleittraining ’s avonds ging echter weer heel goed, dus dat haalde m’n gedeukte zelfvertrouwen weer een beetje omhoog.

Vrijdag organiseerde Livius een bezoek aan advocatenkantoor Stibbe in Amsterdam-Zuid. Hoewel ik een ochtendmens ben, was ik niet heel blij dat ik al om acht uur op het station moest zijn om met bestuursgenootjes R. en T. de deelnemers op te wachten. Ondanks de verschrikkelijke treinverbindingen, mijn vergeten portemonnee en de regen was het een geslaagde dag met een goed kijkje in de keuken van het kantoor en een interessante pleitworkshop. Eenmaal terug in Tilburg verorberde ik met T. een Subway-broodje, pakte thuis mijn weekendtas in en werkte een aantal columns uit voor mijn nieuwe bundel, over dat laatste later meer.

Zaterdagochtend stond ik om kwart voor tien met de weekendtas klaar voor het Algemeen Ledenweekend van de studievereniging. Met het weekend zou ik een flinke column kunnen vullen, dus ook daarover later meer.

6 Comments on “Borrelen, pleiten en ledenweekend”

  1. Pingback: Terugblik april | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: