Birthday: 23! :)

Vraag me niet waarom, maar ik heb 23 altijd een mooie leeftijd gevonden. Ik weet nog dat ik vroeger bij het musicalgezelschap waar ik jaren bij heb gezeten als ukkie opkeek tegen die ‘grote’ twintigers. En nu ben ik dan eindelijk zelf ook zo ‘oud’, stiekem toch wel een raar idee. De uitgebreide verjaardagverhalen komen zondag in de diary, voor nu laat ik het hierbij. Ik heb voor vandaag in ieder geval de zon besteld, graag gedaan ;)

23

16 Comments on “Birthday: 23! :)”

  1. Pingback: Terugblik april | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: