Zon, bios en cocktails

Maandag besteedde ik de hele dag aan het stampen van mijn pleitnota voor de combisessie die avond. De sessie vormde een soort generale repetitie voor de eindpresentatie in mei. Er kwamen nog wat handige tips voorbij, dus ik kan weer even vooruit.

Dinsdag stond ik na een collegedag ’s avonds in de Faculty Club op de campus bij de Beste Docent Verkiezingen te applaudisseren voor alle genomineerde docenten onder het genot van hapjes en een glaasje wijn.

Woensdag was ik jarig en werd ik al vroeg wakker gebeld door pap om me te feliciteren. Niet zo gek, want om acht uur moest ik op het station staan om af te reizen naar Den Haag voor een kantoorbezoek aan BarentsKrans. Vorig jaar reisde ik op mijn verjaardag ook al af naar Den Haag, toen echter voor een bezoek aan Pels Rijcken. Ik zie hier dus een traditie ontstaan, ik ben benieuwd waar ik volgend jaar terecht kom. Het bezoek was erg geslaagd: mooi kantoor, aardige medewerkers en een goed verzorgde lunch en programma. Daarnaast had ik voor mijn verjaardag om een stralend zonnetje gevraagd en mijn gebeden werden verhoord, waardoor ik mijn jas wel thuis had kunnen laten. Tijdens het bezoek stond er naast een lunch met kantoorgenoten en een rondleiding een waar onderhandelingsspel op het programma en nadat de ‘deal’ gesloten was, sloten we de middag af met champagne.


Eenmaal thuis deed ik snel wat boodschappen en dook mijn bed in voor een powernap. Vanaf 20.00 uur kwamen mijn Liviusgenootjes binnendruppelen voor cake versieren, wijntjes drinken en een aansluitend ritje richting de stad voor het onveilig maken van een paar kroegen.

Donderdag toog ik ’s middags met vriend P. richting de stad voor mijn eerste drankje op het terras dit jaar en een bezoekje aan de Pathé voor Warm Bodies. Echt raar om die bios dan uit te lopen terwijl het zonnetje dan nog volop schijnt, normaal ga ik altijd ’s avonds.

Vrijdagmiddag werd er gewerkt bij de bakkerij en ’s avonds was het tijd voor mijn verjaardagscadeautje: naar het theater voor Buddy Holly! Ik was begin februari al eens geweest, maar de show was zo geslaagd dat ik graag nog een tweede keer wilde gaan. Ik werd ook ditmaal niet teleurgesteld, wat een bundel aan muzikaliteit op dat podium!


Zaterdag werd er van 6.00 tot 17.00 uur gewerkt en werd ik voor een dagje omgedoopt tot ‘Chef Appelflap’. Na het avondeten ging ik terug naar Tilburg, waar pap als ware held mijn fiets repareerde en ik hartelijk werd verwelkomd door een andere belangrijke man in mijn leven: kat Chuck.

DSC06572

Op het moment dat dit stukje online komt, zit ik bij een cocktailworkshop met mijn mederedacteuren van de SecJure. Hopelijk vallen die niet al te zwaar, want er moet nog aan de paper aansprakelijkheidsrecht gewerkt worden vanavond.. ;)

Fijn weekend!

7 Comments on “Zon, bios en cocktails”

  1. Pingback: Terugblik april | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: