TWIA – Deel I

Op verschillende blogs kwam ik de That’s Who I Am Tag tegen. Via plaatjes op Tumblr etcetera zoek je uitspraken op die op jou van toepassing zijn. Een leuke en gemakkelijke manier om je lezers meer te vertellen over jezelf. De laatste tijd is er helaas wat minder ruimte in m’n agenda om hier te bloggen, waardoor er voornamelijk posts verschijnen die ik tijden geleden al heb geschreven en ingepland. Tóch wil ik je graag het nodige lees- en kijkmateriaal voorschotelen, daarom zullen er deze week van maandag t/m vrijdag telkens enkele plaatjes voor deze tag verschijnen. Vandaag de eerste selectie, laat je even weten welke uitspraken op jou van toepassing zijn?


TWIA – Deel II
TWIA – Deel III
TWIA – Deel IV
TWIA – Deel V

14 Comments on “TWIA – Deel I”

  1. Leuk! Ik herken veel van je plaatjes :) Ik ben ook super bang voor spinnen brr! Ik ben verder ook een perfectionist en herken dat stukje over gesprekken in je hoofd ;)

  2. Ik herken echt superveel! De eerste 8 doelen komen sowieso al overeen! Ik zing altijd zo hard in de douche en ik blijf voor altijd fan van Harry Potter. Ik denk dat ik hem ook ga invullen!

  3. Pingback: TWIA – Deel II | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: TWIA – Deel III | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Pingback: TWIA – Deel IV | SYLVIA KUIJSTEN

  6. Pingback: TWIA – Deel V | SYLVIA KUIJSTEN

  7. Pingback: Terugblik mei | SYLVIA KUIJSTEN

  8. Pingback: The Bucket List I | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: