TWIA – Deel V

Dit is het laatste deel van mijn That Who I am Tag. Door vijf dagen met elke keer achttien uitspraken heb ik je een uitgebreid kijkje in die grijze hersenmassa van me gegeven. Zijn er dingen die je verbaasd hebben of waren het voornamelijk dingen die je al over me wist? Zag je veel overeenkomsten met jezelf of juist niet?


TWIA – Deel I
TWIA – Deel II
TWIA – Deel III
TWIA – Deel IV

8 Comments on “TWIA – Deel V”

  1. Ik vind dat wij hééél veel overeenkomsten hebben – de zaken die we niet gemeenschappelijk hebben, zijn misschien zelfs in de minderheid (maar er zaten dan ook wel redelijk wat algemeenheden in – vind ik toch zelf :p ). Ik geloof niet in reïncarnatie of in mirakels, ik geloof niet dat alles voor een reden gebeurt, ik hou van muziek – maar ik luister er eigenlijk niet zo vaak naar en ik ben niet linkshandig – dat zijn de voornaamste verschillen denk ik (‘k heb net nog eens alle delen van jouw tag overlopen :-) )

  2. Pingback: TWIA – Deel I | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: TWIA – Deel II | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: TWIA – Deel III | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Pingback: TWIA – Deel IV | SYLVIA KUIJSTEN

  6. Pingback: Terugblik mei | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: