Crea bea ouders

Als je vader dagelijks de meest toffe illustraties op je lunchzakjes tekent en je moeder je servetten voorziet van ware kunstwerken, dan is je lunch nooit saai. Hieronder alvast een paar voorbeelden, bekijk de rest van de prachtige creaties hier en hier!


Er zijn echter nog meer creatieve ouders, zoals de ‘World’s best Father’-serie waarvan ook een heuse kalender zal uitkomen, de moeder die pentekeningen maakt van haar slapende baby, een vader die zijn vijfjarige dochter vastlegt in klassieke schilderijen en niet te vergeten: zeer creatieve Japanse lunchtrommels!

7 Comments on “Crea bea ouders”

  1. Coole ouders! Mijn mams is ook heel creatief maar moest vroeg altijd naaien omdat er thuis nooit veel geld was. Ze heeft er nu dus een beetje genoeg van! Wel jammer. Maar mijn vader kan aalllees maken! Meubels, huisjes, lampen… zo leuk!

  2. Pingback: Terugblik mei | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: