Uitjes met korting!

Je kunt zeggen wat je wilt, maar als student leer je wel om zuinig te leven. Euroshopper producten, feesten met veel gratis bier, je eigen thermoskan koffie mee naar college in plaats van relatief dure slappe automaatkoffie; gaandeweg leert men. Hetzelfde geldt voor dagjes uit. Mijn vakantie met vriendinnen in juli is al lang geboekt vanwege vroeg boek korting en het programma daarvan is ook al in grote lijnen uitgevogeld zodat er nog een tijdje kan worden gezocht naar kortingsbonnen en dergelijke. Krenterig of slim? Dat laat ik aan jou over om te beoordelen.

Vorige week kwam ik toevallig weer zo’n handige site tegen. Op Uitmetkorting.nl zijn allerlei links naar kortingsacties en –bonnen, prijsvragen en aanbiedingen terug te vinden. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals dierentuinen, musicals, pretparken en sauna’s. Erg handig, vooral omdat ik op korte termijn graag een keertje naar Sister Act wil en ook bezoekjes aan de Apenheul en Burgers Zoo nog op het verlanglijstje staan.

Een leuk detail is overigens dat er op de site ook nog leuke vacatures te vinden zijn. Zo worden er nog fanatieke achtbaan testers gezocht. Ik ben een watje, dus ik sla dat baantje over, maar mocht jij een echte dare devil zijn, dan heb je nog tot zondag 31 mei om je in te schrijven!

vacature

4 Comments on “Uitjes met korting!”

  1. Pingback: Terugblik mei | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: