Spam je blog!

Zelf schrijven is natuurlijk leuk, maar ik lees ook graag schrijfsels van anderen. Ik start mijn ochtenden vrijwel standaard met een ontbijtje inclusief grote kop koffie en Bloglovin, zodat ik een beetje wakker kan worden. Mijn lijst blogs bij Bloglovin wordt steeds langer, maar er is altijd ruimte voor meer! Dit is dus je kans om jouw blog te promoten of me te wijzen op andere leuke bloggers waar ik absoluut iets van moet lezen :)

Wie ben je, waar gaat je blog over en waar kunnen mijn bloglezers en ik die vinden?

36 Comments on “Spam je blog!”

 1. Wie: Renate
  Wat: Ik blog over theater, meestal over musicals in Nederland maar ook regelmatig over ander theater én voorstellingen die ik zie op West-End. Mijn tweede en derde favoriete blog onderwerpen zijn: reizen in het algemeen en alles dat met Engeland en de Engelsen te maken heeft. Verder schrijf ik graag over geschiedenis en verzamel ik vintage foto’s. Vooral de 19de eeuw, de tweede wereldoorlog en de jaren ’50 vind ik interessant. Ik schrijf reviews en aanbevelingen maar mijn blog gaat vooral over dingen die ik mooi vind.
  Waar: http://www.witblog.nl

  Wat ik zelf grandioze blogs vind:
  – joncrispin.wordpress.com/tag/willard-suitcases (fotoproject van koffers van mensen die in Willard Psychiatric hospital hebben gezeten. Oftewel koffers vol met de prachtigste dingen uit voornamelijk de jaren ’10 t/m ’40, soms ook met mooie verhalen)
  http://www.messynessychic.com (blogt over alles wat vintage, awesome en bijzonder is)
  http://www.facebook.com/humansofnewyork (was eerst een blog maar is nu een facebookpagina, mooie foto’s met grappige uitspraken)
  – theoatmeal.com (hele grappige strips)
  – pintester.com (test pins, hilarisch)

 2. Diolifestyle.blogspot.nl is een lifestyle blog vol met artikelen over fashion, shoes, jewerly, vintage en nog veel meer!
  Neem snel een kijkje!

 3. Hardstikke leuk! Volg jouw blog sinds een paar dagen, en ben nog steeds bezig met het archief teruglezen. Super! Ik schrijf over nagellak, beauty, producten en tutorials. Kom vooral eens een kijkje nemen:) beautyandblond.WordPress.com

 4. Haha, leuk idee! Ik ben een paar weken geleden voor het eerst op je site terecht gekomen en eerlijk is eerlijk, je hebt een leuke schrijfstijl in gewoon begrijpelijk Nederlands. Hopelijk hou je dat vol in de ‘grote-mensen-wereld’ want in de wereld van Het Recht wordt er nog wel eens ingewikkelde taal gebezigd…;-)

  Mijn blog gaat eigenlijk nergens over – toen ik ermee begon wou ik het hebben over ‘belangrijke en zinvolle dingen’ maar dat is me eigenlijk nooit gelukt….!!

 5. Ik sta al een paar jaar bij die bloglovin en doe daar zelf niets mee. De meeste bezoekers krijg ik via Google. Ik kan me niet herinneren dat ooit 1 bezoeker heb gehad via bloglovin. Zag dat ze nu zeurden/leurden met Façadeboek. Eigenlijk een goede reden om m’n bloglovin-account ook maar te aborteren.

 6. Altijd leuk even spammen, al ben ik pas net op je site terecht gekomen.

  Maar ik ben Niekje, woon in het prachtige Friesland en over een maandje val ik in de categorie 25+
  Ik blog al jaren, met hier en daar een pauze of een switch van domein. Ik ben nu te vinden op http://blog.niekjeee.nl & daar hoop ik ook nog een poos te blijven.

 7. Wat leuk dat we mogen spammen, thanks! :-) Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik vrijwel dagelijks een artikel dat gaat over alle ins&outs rondom beauty. Daarnaast schrijf ik ook over fashion, films, boeken, DIY’s en nog veel meer..! Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen op mijn blog. Groetjes Marloes

 8. Hallo, ik kom even langs om te spammen hihi.

  Ik ben Henriette en ik ga over 1 week 3 maanden lang in Bristol wonen. Daarvoor houd ik mijn blog eigenlijk het meeste bij, zodat ik er later weer naar terug kan gaan kijken en om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden, maar als mensen die ik eigenlijk niet ken mijn blog lezen voel ik me ook zeer vereerd eigenlijk!

  http://mellamohenriette.blogspot.com

 9. Hey Sylvia, je hebt mijn blog eigenlijk al gevonden want ik zag je reactie op mijn laatste post! Maar dan toch even een reactie hier :) Mijn blog http://www.yaramiora.blogspot.com is twee maanden geleden geboren omdat ik te horen kreeg dat ik vier maanden in amerika ga studeren vanaf Augustus. Ik wilde een plek waar ik kon vertellen aan iedereen wat er allemaal gebeurde daar aan de andere kant van de oceaan. Het leek me handig om alvast te beginnen met bloggen en ben stiekem een beetje verslaafd geraakt ;) haha dus mijn blog bestaat nu vooral uit alles wat ik leuk of boeiend vind om te delen, eten, reviews, gebeurtenissen en mijn fotos. Een beetje alles dus, want daar hou ik wel van :) Ik hoop dat je het leuk vind!

  Heel veel liefs!

 10. Wat leuk! Hier krijg je natuurlijk opeens heel veelreacties op! :)
  Ik ben Veerlez, je vind me op veerlez.wordpress.com
  Ik ben begonnen met mijn blog bijhouden over mijn opleiding Creatieve Therapie. Maar momenteel ben ik zo druk met school en stage dat ik voornamelijk nog over hardlopenblog, mijn kat en het feit dat overal liefde in zit! :)

 11. Pingback: Toffe blogs die je niet mag missen! | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: