The Bucket List I

Nadat de That’s Who I Am-tag de blogwereld veroverde, is er nu een andere tag die ik regelmatig voorbij zie komen. Eigenlijk vind ik deze nog leuker, vandaar dat hier een driedelige postreeks aan gewijd wordt. Het gaat om Bucket List plaatjes, ofwel doelen die je graag zou willen bereiken. Een deel van mijn ‘dromen’ zijn dan ook hieronder terug te komen.

Ik heb nu al een hele leuke woning in een studentencomplex, maar je echte eigen appartement is toch wel iets waar ik erg naar uit kijk :)

Ik heb nu al een hele leuke woning in een studentencomplex, maar je echte eigen appartement is toch wel iets waar ik erg naar uit kijk :)

Ik zie veel te veel minpunten aan m'n uiterlijk en ik hoop dat ik mezelf op een dag gewoon kan accepteren zoals ik ben.

Ik zie veel te veel minpunten aan m’n uiterlijk en ik hoop dat ik mezelf op een dag gewoon kan accepteren zoals ik ben.

Het lijkt me een hele mooie uitdaging om een half jaartje in het buitenland te studeren. Ik zou dan graag naar Duitsland willen, ik heb iets met dat land.

Het lijkt me een hele mooie uitdaging om een half jaartje in het buitenland te studeren. Ik zou dan graag naar Duitsland willen, ik heb iets met dat land.

Ik speel inmiddels zo'n acht jaar gitaar, maar er valt nog genoeg te leren! Ik hoop dan ook op een dag mijn gitaarlessen weer op te pakken, want stiekem mis ik dat wel.

Ik speel inmiddels zo’n acht jaar gitaar, maar er valt nog genoeg te leren! Ik hoop dan ook op een dag mijn gitaarlessen weer op te pakken, want stiekem mis ik dat wel.

Ik vind mezelf veel te verlegen, al wordt dat elk jaar wel een beetje minder. Toch kan er nog een hoop verbeterd worden, ik erger me echt rot aan mezelf als ik weer zo stuntelend sta te praten met mensen die ik niet ken..

Ik vind mezelf veel te verlegen, al wordt dat elk jaar wel een beetje minder. Toch kan er nog een hoop verbeterd worden, ik erger me echt rot aan mezelf als ik weer zo stuntelend sta te praten..

Dit heb ik al wel een paar keer met vriendinnen gedaan, maar het verveelt nooit!

Dit heb ik al wel een paar keer met vriendinnen gedaan, maar het verveelt nooit!

Wanneer mag je jezelf nu een schrijver noemen? Stiekem zou het wel heel mooi zijn als ik daar ooit mijn boterham mee zou kunnen verdienen!

Wanneer mag je jezelf nu een schrijver noemen? Stiekem zou het wel heel mooi zijn als ik daar ooit mijn boterham mee zou kunnen verdienen!

Zucht, wat is Letters to Juliet toch een geweldige film! Verona lijkt me prachtig en reken maar dat ik dan ook zo'n liefdesbrief bij die muur achterlaat!

Zucht, wat is Letters to Juliet toch een geweldige film! Verona lijkt me prachtig en reken maar dat ik dan ook zo’n liefdesbrief bij die muur achterlaat!

Bij vlagen ga ik fanatiek naar het sportcentrum van de universiteit. Momenteel ben ik weer een tijdje niet geweest, maar ik ben vastbesloten om snel weer te beginnen, zeker nu ik veel binnen zal zitten om te leren voor tentamens.

Bij vlagen ga ik fanatiek naar het sportcentrum van de universiteit. Momenteel ben ik weer een tijdje niet geweest, maar ik ben vastbesloten om snel weer te beginnen, zeker nu ik veel binnen zal zitten om te leren voor tentamens.

Deze staat al langer op mijn verlanglijstje. Vorig jaar waren die plannen al vrij concreet, maar kwam er een leuke summerschool in Praag doorheen, maar ik ben nog steeds van plan om eens in m'n uppie een paar dagen ergens naartoe te gaan.

Deze staat al langer op mijn verlanglijstje. Vorig jaar waren die plannen al vrij concreet, maar kwam er een leuke summerschool in Praag doorheen. Ik ben echter nog steeds van plan om eens in m’n uppie een paar dagen ergens naartoe te gaan.

Ik denk dat elke Harry Potter fan stiekem wel de droom heeft om ooit eens een dagje door de Harry Potter wereld te lopen.

Ik denk dat elke Harry Potter fan stiekem wel de droom heeft om ooit eens een dagje door de Harry Potter wereld te lopen ;)

Vroeger heb ik eindeloos veel programma's gekeken over de Afrikaanse savanne, dus ik zou daar graag ooit eens in het echt met een jeep doorheen willen rijden :)

Vroeger heb ik eindeloos veel programma’s gekeken over de Afrikaanse savanne, dus ik zou daar graag ooit eens in het echt met een jeep doorheen willen rijden :)


Welke zijn herkenbaar? :)

16 Comments on “The Bucket List I”

 1. Leuke tag :-) ! Ik heb m’n eigen bucketlist samengesteld, en deze staat dan ook nog eens online op m’n blog. Nog beter: ik kan er tegenwoordig al ’t een en ’t ander uit schrappen! Die doelen werken echt motiverend :-). Maar goed…ik kan me helemaal vinden in het tweede plaatje dat je hebt gepost :-) ik vind het ook knap dat je daar eerlijk over bent. Om de een of andere reden vind ik het vervelend of gênant om toe te geven dat ik me niet goed in m’n vel voel. Dus het werkt wel om te lezen dat ook andere vrouwen met dat probleempje zitten :-)

  • Ah, fijn om al dingen af te kunnen strepen :D Haha, ik ben wat dat betreft een redelijk open boek en stiekem is iedereen wel erg onzeker of ontevreden over toch? Bij mij zou dat alleen wel wat minder mogen :P

 2. Wat een leuke tag, denk dat ik hem ook eens ga doen. hoe heb je die plaatjes gedaan?
  herkenbaar, eigen huisje, blij zijn met mezelf en schrijver worden :) leuk om van je te weten:)

 3. Tof! Vooral die ‘go on vacation by myself’ is erg herkenbaar. Mijn plannen om van de zomer alleen weg te gaan, worden steeds concreter. Vliegen naar Cluj Napoca (ja ja, zoek maar op ;-), en dan in drie weken met mijzelf en een rugzak via Roemenië, Bulgarije, Servië, Slovenië, Hongarije, Slowakije, Polen en Duitsland terug. Spannend maar iets wat ik gedaan wil (nee, móét) hebben!

  En verder, je bucket list. Ik schrijf er ook graag over en heb er niet voor niets een categorie van gemaakt ;-)!

 4. The wonderful wizarding world of Harry Potter is erg leuk (binnenkort een blogpost daarover), maar het is maar klein deeltje in een groter Universal Studios pretpark. Ik vond The making of Harry Potter vlakbij Londen persoon net iets leuker. Aangezien dat een stukje dichterbij is dacht ik laat ik de tip even geven ;) (mocht je er, als die hard Harry Potter fan, nog niet geweest zijn uiteraard).

 5. Leuk! Op vakantie gaan in mijn eentje lijkt me aan de hele kant heel fijn, aan de andere kant ben ik bang dat ik toch iemand mis om ervaringen en gebeurtenissen mee te delen. En wat betreft het 2e plaatje; iedereen kampt met onzekerheden :) Ik ga ook een keer zo’n lijstje maken! ;D

 6. Pingback: Terugblik juni |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: