The Bucket List II

Gisteren verscheen deel I van de Bucket List, vandaag staan er weer twaalf dromen op je te wachten!

Ik ben destijds door RTL gevraagd om auditie te doen voor The Next Pop Talent, maar daar heb ik toen toch vanaf gezien omdat ik mezelf daar helemaal geen type voor vind. Toch lijkt het me tof om een keer zo'n auditiedag mee te maken.

Ik ben destijds door RTL gevraagd om auditie te doen voor The Next Pop Talent naar aanleiding van m’n Youtube filmpjes, maar daar heb ik toen toch vanaf gezien omdat ik mezelf daar helemaal geen type voor vind. Toch lijkt het me tof om een keer zo’n auditiedag van een talentenshow mee te maken :)

Het lijkt me zo tof om een brief in een fles in de Noordzee te gooien en dat ze die dan in Australië opvissen. Misschien toch maar eens een poging wagen als ik de volgende keer in Scheveningen ben ;)

Het lijkt me zo tof om een brief in een fles in de Noordzee te gooien en dat ze die dan in Australië opvissen. Misschien toch maar eens een poging wagen als ik de volgende keer in Scheveningen ben ;)

Zo'n succesvol gezellig koffietentje met lekker cupcakes runnen, heerlijk lijkt me dat!

Zo’n succesvol gezellig koffietentje met lekker cupcakes runnen, heerlijk lijkt me dat!

Ik vind polaroid foto's echt fantastisch, jammer dat het zo'n ontzettend dure hobby is!

Ik vind polaroid foto’s echt fantastisch, jammer dat het zo’n ontzettend dure hobby is!

Als echte boekenworm droom ik natuurlijk van een eigen bibliotheek!

Als echte boekenworm droom ik natuurlijk van een eigen bibliotheek!

Er wordt aan gewerkt, zullen we maar zeggen. Of het me ooit gaat lukken..?

Er wordt aan gewerkt, zullen we maar zeggen. Of het me ooit gaat lukken..?

En dat is stiekem nog een hele lijst.. In juli reis ik in ieder geval af naar Londen, dus dan kan ik die alvast afstrepen.

En dat is stiekem nog een hele lijst.. In juli reis ik in ieder geval af naar Londen, dus dan kan ik die alvast afstrepen.

Die dingen hebben gewoon iets magisch :)

Die dingen hebben gewoon iets magisch :)

Hilarisch lijkt me dat, die gezichten van toeschouwers zijn het oefenen dubbel en dwars waard :)

Hilarisch lijkt me dat, die gezichten van toeschouwers zijn het oefenen dubbel en dwars waard :)

Hoe gaaf is het om op een paardenrug over het strand te racen?

Hoe gaaf is het om op een paardenrug over het strand of door de bossen te racen?

Ik hoop op een dag moeder te worden. Als ik dan zou mogen kiezen, dan ga ik voor twee jongens en een meisje.

Ik hoop op een dag moeder te worden. Als ik dan zou mogen kiezen, dan ga ik voor twee jongens en een meisje.

15 Comments on “The Bucket List II”

  1. Wat een leuke bucketlist!
    Ik heb ooit eens meegedaan aan X-factor wat een zenuwengedoe was dat!
    We zijn tot de theater ronder gekomen, het was een leuke ervaring maar het heeft me 2 jaar van m’n leven gekost haha!

  2. Zitten leuke dingen tussen! Ik doe met je mee: koffieshop runnen, heel veel cupcakes maken en een hoop gezelligheid! Hihi je mini bieb erbij, chill stoelen om te lezen / laptoppen / bloggen. Cappuccino en een cupcake erbij. Top plan toch?

  3. Wat fijn, zo’n bucket list! Ik heb misschien nog een leuke tip voor je. In het MAS in Antwerpen kan je een “message in a bottle” sturen. Op één van de verdiepingen hebben ze een soort strand aangelegd. Voordat je daar voorbij komt moet je een briefje schrijven en in een glazen fles stoppen en als je voorbij het strand komt, leg je jouw fles erop en mag je een fles van iemand anders meenemen. Ik had een lief, inspiratievol berichtje van een Japanse man meegenomen! Zo gaaf. :-)

  4. Ik kan me hier zo in vinden. Een polaroid camera heb ik dan al en meedoen met een talentenjacht zou een verschrikking zijn voor iedere kijken maar goed. Vooral de laatste past heel goed bij mij. Trouwens, ik wist helemaal niet dat je yt filmpjes hebt…

  5. Wow ik wist ik niet dat je zo goed kon zingen! Ik heb na je eerste doel je even opgezocht op Youtube, je cover van ‘When I was your man’ is echt goed!

  6. Pingback: Terugblik juni |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: