Zomerliedje

Ik ben even ontzettend inspiratieloos en heb het druk met mijn cursus copywriting. Je zult het dus vandaag met mijn cover van een van mijn favoriete zomerliedjes moeten doen. Donderdag weer een geschreven blogje. Toedels!

43 Comments on “Zomerliedje”

   • Ik zou zelf als ik zou kunnen zingen daar waarschijnlijk ook niet aan doen hoor, al die aandacht enzo, lijkt me niks :) Maar vroeg het me zo af :) Ik vind namelijk wel dat je stem er mooi genoeg voor is :)
    Ooit zangles gehad? :) & als ik ga zingen kijkt Daan me aan alsof ik dood ga ofzo :’)

      • Ik ben weg gestuurd. We hadden elke productie een andere regisseur en op een gegeven moment was er eentje waarmee ik het absoluut niet kon vinden, echt een kreng. Zij heeft toen de muzikaal leidster (tevens eigenaresse van de vereniging) ervan overtuigd dat ze mij voor die productie niet kon gebruiken. Toegegeven, ik was in die tijd ook erg verlegen, maar het natuurlijk belachelijk dat ze voor iemand die er al zo lang bijzit en altijd met veel plezier naar de repetities komt niet eens een klein rolletje hebben. Ik heb het de eigenaresse nooit echt kunnen vergeven, zó zwak dat ze toen niet voor me opkwam. Een paar jaar later kwam ik haar tegen bij de supermarkt waar ik werk. Ze waren weer bezig met de repetities van een nieuwe show en konden nog wel ‘hardwerkende mensen zoals ik gebruiken’. Ik heb toen vriendelijk bedankt, ik laat me niet als een pingpongbal gebruiken. Ik ben toen gitaarlessen gaan nemen en speel heden ten dage nog steeds, dus dat was een goede keuze :) Al mis ik het nog wel eens om op het toneel te staan, dat gevoel van saamhorigheid in de coulissen en aftellen voor de voorstelling is moeilijk te omschrijven. Wie weet heb ik in de toekomst nog wel tijd om weer eens te kijken naar zo’n musicalvereniging of bijvoorbeeld een koor :)

       • wat een verhaal joh! Maar goed dat je inderdaad toen niet er mee in bent gestemd om weer terug te komen! Lekker de eer aan jezelf houden!
        En dat gitaar spelen gaat je volgens mij ook wel goed af! Kan je jezelf lekker begeleiden :) Maak je veel filmpjes?

 1. Pingback: Shoppen, vrienden en nieuwe telefoon! | SYLVIA KUIJSTEN

 2. Klinkt goed, niks om je voor te schamen (gezien je weekoverzicht post ;) ). En je speelt er nog gitaar bij ook! Leuk liedje ook trouwens (kende ik nog niet, ik luister bijna nooit naar de radio dus misschien kom ik nu over als iemand die onder een steen leeft).

  Als ik jou was zou ik gewoon “echt” op zangles gaan. Daar kan je zoveel uithalen. Het geeft soms ook echt een kick als iets ineens lukt tijdens een les en het geeft veel zelfvertrouwen omdat iemand (die er hopelijk verstand van heeft) je steeds verteld als je iets goed doet.
  Waarmee ik trouwens niet bedoel dat t nodig is hoor ;) Je hebt nu ook een echt fijne stem om naar te luisteren. Maar zangles kan ook gewoon erg leuk zijn om te doen.

  • Haha, dank je :) Zangles lijkt me inderdaad heel leuk, er is immers nog genoeg om aan te werken, ik ben toevallig al een beetje aan het rondkijken hier in Tilburg waar ik dat kan doen ;)

 3. Pingback: Terugblik juni |

 4. Pingback: Terugblik juli | SYLVIA KUIJSTEN

 5. Pingback: Terugblik augustus | SYLVIA KUIJSTEN

 6. Pingback: Terugblik september | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: