Shoppen, vrienden en nieuwe telefoon!

Maandag rommelde ik een beetje aan in mijn appartementje. ’s Avonds keek ik bij vriend P. verschillende afleveringen van Boston Legal, het einde van seizoen twee komt alweer in zicht!

Dinsdag uploadde ik voor het eerst een van mijn Youtube-filmpjes op mijn blog. Hoewel ik daar heel luchtig over deed (‘toedels!’) vond ik het stiekem best spannend, omdat ik het persoonlijk-gehalte van mijn blog toch gelijk weer een stuk opschroefde. Gelukkig werd ik niet door jullie neergesabeld, dus dat is fijn :P

Zomerliedje

Dinsdagavond was het alweer tijd voor de Almanak presentatie van de studievereniging, waarbij we het jaarboek van 2012-2013 konden inkijken. Eerst konden we een hapje eten bij de barbecue, waarna ik met maatje M. en redactiegenootjes N. en M. nog even snel langs de ijssalon ging voor een ijsje met ciambella en honing, heerlijk! We waren weer net op tijd terug voor de presentatie, waarna de gebruikelijke maandelijkse borrel volgde. Hier bleef ik echter maar even, want ik ging de volgende avond ook al op stap en ik had geen zin om twee ochtenden achter elkaar met een brak hoofd uit bed te komen.

Tijdens de barbecue lagen er overal papiertjes met quotes die door het jaar heen verzameld waren. Ook ik kwam daar als lijdend voorwerp op voor. Tjah, wat kan ik zeggen, van vrienden moet je het hebben, toch M.? ;P Mooi hoe dergelijke uitspraken volledig uit de context getrokken kunnen worden.

quote

Woensdagochtend ging ik in mijn uppie de stad in. Ik vind het heerlijk om zo af en toe alleen met me, myself and I door het centrum te struinen. Ik vulde mijn garderobe aan met leuke kleding uit de sale van de H&M, bezocht de Sting en kocht nog een laatste cadeautje voor vriendin L., die ’s avonds haar verjaardag vierde.

Aan het begin van de avond volgde er een spontaan dinertje met vriendin I., waarna we rond 21.00 uur richting L. gingen. Hier zat de hele woonkamer al vol met vrouwen (en twee mannen die zich in het kippenhok staande probeerden te houden) en na een gezellige avond ging ik met H. en L. nog even de stad in voor nog wat verjaardagsdrankjes en live muziek. Hier werd duidelijk dat bier drinken me niet meer zo goed afgaat (óf ik ben het verleerd, óf ik word oud), maar witte wijntjes gaan nog steeds prima en zorgen over het algemeen voor katervrij wakker worden, win-win!

H., L. et moi :)

Met H. en L. :)

Donderdagochtend sliep ik uit en keek Letters to Juliet met een dekentje op de bank. Ik worstelde namelijk met een vervelende tandvleesontsteking die toen ik thuis kwam van het stappen ineens in alle hevigheid opzette. Eten ging die dag dan ook nauwelijks en alleen in liggende houding had ik niet het idee dat mijn kies uit mijn tandvlees bonkte.

Ook vrijdag had ik er nog veel last van, al kon ik ’s avonds gelukkig wel wat van mams macaroni en overheerlijke toetje wegwerken. Zaterdag nam de pijn gelukkig aanzienlijk af, wat me een bezoekje aan de tandarts bespaarde, daar kom ik toch het liefst zo min mogelijk. Er was meer goed nieuws, want mijn bestellingen van bol.com waren binnengekomen; de CD van Caro Emerald en het boek ‘666 leugens die iedereen gelooft’ van Herman Boel. Verder arriveerde mijn nieuwe telefoon, een Samsung Galaxy S Advance. Ik had nog steeds zo’n prehistorische geval met zo’n klepje waar je alleen mee kon bellen en sms’en, dus dit is wel even wat anders. Nu moet ik er alleen nog mee leren omgaan :P


Verder is het vandaag natuurlijk Vaderdag. Ik zit helaas niet bij mijn ouders vandaag, dus voor mij geen warme broodjes en een dikke knuffel van pap, maar er is wel een grappig e-cardje zijn kant op gegaan en iets zegt me dat mam hem gelijk zijn nieuwe tuingereedschap in gebruik heeft laten nemen op deze mooie zondag, hihi :P


Heb jij nog leuke vaderdagplannen? Fijne zondag!

32 Comments on “Shoppen, vrienden en nieuwe telefoon!”

  1. Oei pijnlijk, tandvleesontsteking. Ik hoop dat je er inmiddels helemaal geen last meer van hebt. (ik ga het liefst ook NOOIT naar de tandarts)

  2. Hahaha die quote, ben je ook mooi klaar mee :’) Hier niks gedaan aan vaderdag! Ik moest gewoon werken en ben het eerlijk gezegd ook een beetje vergeten.

  3. Haha, wat een geweldige quote! En leuk om te lezen, het klinkt als een heerlijk weekje (op je tandvleesontsteking na dan natuurlijk)!

  4. Wat en leuke blog heb je! Ik volg je toevallig sinds kort en zag nu dat je bij mij gereageerd had :) Ik herken het helemaal met wat je schrijft over lekker in je eentje naar de stad gaan. Zo fijn als je met niemand rekening hoeft te houden! (Enne, volgens mij zijn we stadsgenootjes!)

  5. Ik snap dat je best onzeker kan zijn voor iets als een filmpje op je blog posten! Ik herken het wel een beetje. Ik heb afgelopen week een tekening op mijn blog gezet die best persoonlijk is. Ik merk dat ik hem in mijn atelier weg schuif omdat ik het toch te persoonlijk vind om aan mensen die me persoonlijk kennen te laten zien (ik deel mijn atelier met mijn moeder) Maar ik zet het dan wel op mijn blog, al weet ik dat ik er daar niet zoveel reacties op zal krijgen. Maar de zenuwen, die herken ik :)

    • Dat snap ik wel. Het mooie aan bijvoorbeeld die filmpjes is dat mensen het weg kunnen klikken als ze het niets vinden. Bovendien kun je het zo vaak opnieuw opnemen als je wilt. Bij live optreden is dat heel anders, zoiets gaat me dan weer een stapje te ver ;)

  6. Leuke week, en leuk telefoontje, wel wennen he als je ineens naar touchscreen gaat, maar geloof mij het went snel en dan wil je niets anders meer.

  7. Heel leuke artikel! Een oude telefoon met en klepje waar je alleen mee kan bellen en smsen is heel herkenbaar. Zo’n 3 weken geleden had ik die zelf ook nog. Alleen begon die steeds slechter te worden, dus er moest wel een nieuwe komen. Ik heb de Samsung Galaxy ace 2 en nu na 3 weken weet ik er steeds beter mee om te gaan haha.

  8. Pingback: Terugblik juni |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: