Liefde 2.0

Oké, ik geef het toe: ik was afgelopen dinsdag wel een beetje gemeen. Ik liet vrienden, familie en lezers geloven dat ik de liefde van mijn leven had ontmoet (in de zin van: een echte man van vlees en bloed), terwijl dat in werkelijkheid toch om iets anders bleek te gaan. Waren mijn ouders even teleurgesteld (sorry pap, mam!), vrienden in eerste instantie verontwaardigd (‘Waarom heb je dat niet verteld??’ ‘Uhh, misschien moet je even de post lezen’. ‘Ow.. aha.. ik zie het al..’) en hadden lezers zich voorbereid op een foto van een leuke kerel. Whoeps. Daarom probeer ik het vandaag goed te maken met jullie.

De gitaarwereld is een wereld op zich (ik besef dat dit een wat rare change of subject is, maar het komt goed, geloof me). Veel ‘oude’ mannen (lees: de absoluut briljante Tommy Emmanuel) of juist hele jonge (bijvoorbeeld Sungha Jung) en een enkele gitariste (zoals Gabriella Quevedo). Toch zitten daar zo af en toe toch ook ware eye candy exemplaren tussen en vandaag deel ik dan ook mijn favo gitarist met jullie: Maneli Jamal *smelt*.

Deze 20 something werd geboren in Wit-Rusland en groeide op in Duitsland. In zijn tienerjaren vertrok zijn familie naar Texas, VS, maar moest hier vertrekken, waarna ze neerstreek in Toronto, Canada. Tegenwoordig reist hij over de wereld voor tournees. Wie weet, misschien heb ik het geluk om hem ooit te spotten in 013.


Hij heeft zowel de header op Facebook als de bureauachtergrond van mijn laptop gesierd. What can I say, hij valt helemaal onder de categorie tall, dark and handsome. Mocht een van jullie dus een dergelijke vriend, kennis of familielid rond hebben lopen, dan laat het me weten. Wellicht dat ik dan binnenkort wel een ‘echte’ post over mijn Grote Liefde kan schrijven ;)

16 Comments on “Liefde 2.0”

  1. Pingback: Terugblik juni |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: