Summer vibes: footwear

Na de tropische dagen van vorige week (alhoewel er ook genoeg regen viel), was het tijd om mijn kledingkast eens aan een nadere inspectie te onderwerpen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat hier te weinig kleur in te vinden was, dus struinde ik de stad af voor nieuwe items. Door verschillende uitverkopen zit het inmiddels met die gekleurde zomerkleding wel goed, maar qua schoenen kon mijn magere collectie nog wel wat toevoegingen gebruiken.

Zo ook op sportgebied. Aangezien ik in de zomer nu eenmaal liever buiten in het zonnetje vertoef dan in een grijze fitnessruimte waar elke spiegel me doet herinneren aan waarom ik ook al weer wat pondjes kwijt wil raken, zijn goede hardloopschoenen een must. Maar, waar begin je met zoeken? Het aanbod is enorm en elk merk belooft weer wat anders. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de kleurrijke sportschoenen van New Balance. Niet alleen kan ik daarmee met een gerust hart over straat, ze zijn ook nog eens comfortabel en betaalbaar. Mijn favorieten? Absoluut deze:

Op sportgebied komt het dus wel goed, maar what about daily life? Het allerliefste loop ik dag en nacht op teenslippers. Ik heb de afgelopen jaren al de nodige paren versleten en ik moet me tijdens shopsessies altijd inhouden om niet weer een paar aan te schaffen, terwijl dat eigenlijk nog niet nodig is. Leuke teenslippers zijn die van Havaianas. Ze er in verschillende kleuren en printjes en niet onbelangrijk: comfortabel. Zelf geef ik de voorkeur aan vrolijke stippeltjes of gewoon een effen paar om makkelijk te kunnen combineren met mijn kleding.

Welke sportschoenen en teenslippers draag jij het liefste?


Dit artikel is geschreven met medewerking van Frontrunner.

12 Comments on “Summer vibes: footwear”

 1. Qua sportschoenen zweer ik momenteel bij mijn nike Lunarglides en dan natuurlijk wel in de fel roze variant! Beste aankoop van 2013 tot nu toe! ;)
  En qua slippers draag ik alleen slippers met riete voetbedden omdat ik anders uit mijn slippers glibber. Anders loop ik gewoon niet lekker, dus ik zweer bij de slippers die ik voor 5,95 bij de New Yorker koop en in alle kleuren heb :)
  Grappig, ik ben net vandaag al mijn schoenen aan het fotograferen :’)

 2. Schoenen is voor mij nu een klein probleempje, ik heb dringend nieuwe nodig maar kan nog niet echt vinden wat ik zoek… Teenslippers heb ik hier wel, maar die hebben een voetbed en een stoffe tussenstukje bij de teen. Heerlijk!

 3. Ik heb niet echt een voorkeur voor een merk. Als ik ze maar mooi vind en ze lekker zitten. Ik heb nodig weer wat schoenen voor de zomer nodig. Die van vorig jaar zijn wel erg afgesleten.

 4. Om te lopen ben ik fan van mijn Nikes. Zwart met fluoroze. New Balance staat ook in mijn kast, maar ik draag ze als gewone sneakers, niet om te sporten.
  Mijn teenslippers zijn altijd van Reef, de beste ooit vind ik.

 5. Pingback: Terugblik juni |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: