Nieuwe lay-out!

Even een heeeel korte post in verband met leren voor hertentamens, maar ik wilde het toch graag even met jullie delen: ik heb een nieuwe lay-out! Ik wilde al heel lang iets waarbij ik alles op een hoofdpagina had staan en je daarna via één klik door kon naar mijn verschillende activiteiten. Zo heb ik alles qua blog-, schrijf- en freelance werk mooi overzichtelijk bij elkaar staan.

Via http://sylviakuijsten.com kom je voortaan dan ook eerst op een soort home page en vanuit daar kun je verder naar de kopjes ‘blogs’, ‘over de schrijfster’, ‘curriculum vitae’, ‘portfolio’, ‘mijn boek bestellen?’ en ‘freelance werk’. Via Bloglovin en/of de mail zul je uiteraard nog steeds de meest recente blogs ontvangen en gelijk naar die pagina worden geleid, net als via Twitter en Facebook.

Zou je me kunnen laten weten of de lay-out op jouw beeldscherm goed werkt of dat er nog ergens links staan die niet doen wat ze moeten doen, pagina’s die niet laden of dat je het lettertype eventueel te klein of niet prettig vindt? Mijn dank is groot!

O ja, even off topic, ik ben sinds kort overigens ook te volgen via Instagram en Pinterest, mocht je fanatiek gebruik maken van die media.

35 Comments on “Nieuwe lay-out!”

  1. Het ziet er goed uit op mijn laptop! (ik heb een Acer met Windows 7 van eind 2010) en ik vind het lettertype wel fijn. :) Ik heb je meteen even gevolgd via Instagram.

  2. Ik vind het in elk geval ook erg geslaagd! Heel erg overzichtelijk en zo! Eventueel zou de kleur van het lettertype nog een tikkeltje donkerder kunnen – dan zou het waarschijnlijk nog iets gemakkelijker lezen…

  3. Super handig Syl! En ik vind je layout erg mooi en passend. Het straalt ondernemerschap uit en dat ben jij :) Leuk dat je ook je copywriting erop hebt staan! Ik twijfel nog steeds of ik de cursus wil volgen. Hoe bevalt hij je tot nu toe?? Succes met leren! Dat gaat je echt wel lukken :)

    • Haha, dat is een mooi compliment om op de vroege ochtend te lezen, thanks ;) Ik moet zeggen dat de hertentamens momenteel al mijn aandacht opeisen, dus Copywriting ligt even aardig op z’n gat. Na dinsdag heb ik vakantie en dan wordt er weer aandacht aan besteed, ik zal je laten weten hoe ik de rest van de cursus vind :)

  4. Pingback: Terugblik juni |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: