Hello world!

Hoewel ik gisteren al mijn laatste tentamen had, besef ik nu pas een beetje dat het vakantie is. Via Whatsapp worden momenteel volop voorbereidingen getroffen voor ons vriendinnenweekendje naar Zeeland en ondertussen ben ik heerlijk plaatjes van Londen aan het bekijken op internet, want over een tijdje loop ik daar ook! Momenteel is er dan ook geen enkele afbeelding meer passend dan het plaatje hieronder.

hello1

Fijne avond!

13 Comments on “Hello world!”

  1. Ik heb ook sinds vandaag vakantie.. lekker hé! Ik moet wel altijd even wennen dat ik niets hoef te doen voor school.. voelt nog een beetje onrustig, haha. Fijne vakantie :)

  2. Pingback: Terugblik juli | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: