Afscheid, freelance werk & vermiste Chuck

Vorige week zondag schreef ik dat ik niet zo’n leuke week achter de rug had en dat ik bij de eerstvolgende diary weer vrolijke berichtjes met jullie zou delen. Belofte maakt schuld, dus bij dezen!

Dinsdagmiddag had ik om 15.00 uur dan toch eindelijk officieel vakantie. Toch apart hoe je zo uit kunt kijken naar dat moment en wanneer het dan eindelijk zover is je eigenlijk niet weet wat je met al die zeeën van tijd aanmoet.

hello1

Woensdag had ik met mijn Liviusgenootjes een afsluitende lunch van ons bestuursjaar. Met bitterballen, wijn, salades, broodjes zalm en tosti’s kletsten we even bij. R. had gezorgd voor een passend afscheidscadeau voor voorzitter E. (doosje Merci en een fles Bailey’s, dat we gedurende het jaar omdoopten tot ‘Liviusdrankje’ gezien de frequentie waarop het tijdens bijeenkomsten voorbij kwam) en ik had het cadeau voor T.’s verjaardag voor mijn rekening genomen. Iets zegt me dat die betreffende fles Whiskey niet lang ongeopend in de kast zal staan ;)

LiviuslunchInstagram

E. M. T. Ik. R. S.

Donderdag keek ik de film Changes met Chuck gezellig naast me op de bank. Ik kijk overdag echt zelden films, dus dat voelde op de een of andere manier als een grote luxe. Ik postte die dag ook de blog waarin ik vertelde over mijn freelance werk, tijd om die schrijfactiviteiten verder uit te breiden! ’s Avonds ging ik naar vriend P. die voor me kookte (asperges in ham, gebakken aardappeltjes en het onvervalste Limburgse zuurvlees, yum!) en waar we de nodige afleveringen Boston Legal keken. Hallo relaxt dagje!

Vrijdagochtend ging ik terug naar mijn ouders, fijn om even thuis te zijn. Ik deed boodschappen met mam, rommelde wat aan op de laptop en zat ’s avonds met m’n ouders op de bank. Ook Bailey’s en mijn lievelingsijsje van dit moment mochten niet ontbreken.


Zaterdagmiddag ging ik alweer terug naar Tilburg voor het tweede ‘afscheid’ die week: de eindactiviteit met de redactie van het faculteitsblad. Op het dakterras van hoofdredacteur E. kletsten we bij een prima verzorgde barbecue over van alles en nog wat, een erg gezellige middag en avond.

SecJure-redactie 2012-2013

Met z’n allen in de zon :P

De zondag begon op zijn zachts gezegd rot. Kat Chuck was namelijk foetsie. Pap kwam speciaal naar Tilburg om te helpen zoeken, maar die zoekronde leverde helaas geen resultaat op. We besloten om de tijd te doden met wat potjes kaarten (ik werd finaal ingemaakt) en konden niet veel meer doen dan wachten en hopen dat Chuck weer ergens op zou duiken. Uiteindelijk besloot pap om weer huiswaarts te keren, maar niet voordat we nog een laatste rondje door de buurt hadden gelopen. Fluitend en roepend gingen we over straat en toen dacht ik ineens een bekend geluid te horen. Ik riep nogmaals zijn naam en ja hoor, daar klonk een klagelijk ‘miauw’. Een halve minuut later had ik mijn maatje weer in m’n armen, die onder de bosjes waar ik naast stond vandaan kwam. Er valt echt niet te omschrijven hoe opgelucht ik was. Ik wist ook even niet of ik hem nu plat wilde knuffelen of een flinke schop onder zijn kattenkont wilde geven. Het waren dertien lange uren…

Chuck

Eind goed, al goed dus, ik kan met een gerust gevoel genieten van het mooie weer. Hoe was jouw weekend?

15 Comments on “Afscheid, freelance werk & vermiste Chuck”

  1. Haha dat plaatje van 9gag is echt geweldig. En fijn dat Chuck weer terug is! Dat is altijd naar, want dan weet je niet waar ze uithangen…

  2. Fijn dat Chuck terug is, kan me voorstellen dat het hele lange uren waren, je weet het tegenwoordig maar nooit.

  3. Ik trip ‘m altijd al helemaal als ik mijn kat een middag niet zie, 13 uur is wel eeerg lang dan! Fijn dat ‘ie weer terug is. En dat 9GAG plaatje, geweldig ^^ Fijne vakantie!

  4. Wow, ik schrok echt even heel erg! Ik kan me indenken hoe moeilijk het is om je kat kwijt te raken, vooral omdat ik al een keer een kat ben kwijt geweest. (15 maanden, maar ze is terug!) maar goed, gelukkig heb je chuck weer terug!

  5. Pingback: Strand, visitekaartjes en dierentuin | SYLVIA KUIJSTEN

  6. Pingback: Terugblik juli | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: