Hallo mooi weer, doei blog?

Oké, ik geef het toe: hoe graag ik ook blog, het mooie weer zorgt ervoor dat ik nét iets minder graag achter mijn laptop kruip. In het kader van ‘doe eens gek’ ging ik gisteren samen met buddy T. een dagje naar Scheveningen, aangezien zij toch in Den Haag woont. Ik ben eigenlijk veel meer een winter- dan een zomertype en ik zag al helemaal voor me hoe ik daar duizelig van de hitte en met klotsende oksels over de boulevard zou strompelen, maar dergelijke schrikbeelden bleken gelukkig geheel onjuist. We slenterden in een stralend zonnetje en heerlijk windje op ons gemakje langs het strand en over de pier, dronken icetea en ijskoffie bij het Kurhaus, liepen even binnen bij de Crazy Pianos en bezochten wat winkeltjes. Een klein overzicht van een fijne dag is hieronder terug te vinden.

Toen we de boulevard opliepen, zagen we dit beeld. Ik kon deze kans met mijn grote held niet voorbij laten gaan ;)

Toen we de boulevard opliepen, zagen we dit beeld. Ik kon de kans om met mijn grote held op de foto te gaan gewoonweg niet aan me voorbij laten gaan ;)

IJskoffie

IJskoffie bij het Kurhaus! Prijzig, maar erg lekker :)

Ook even het Kurhaus van binnen bekijken, ik was er nog nooit eerder binnen geweest, prachtig gebouw!

Ook even het Kurhaus van binnen bekijken, ik was er nog nooit eerder geweest, prachtig gebouw!

Deze kwamen we tegen bij een kiosk die 'De Bijbel van God' heette :P

Deze kwamen we tegen bij een kiosk die ‘De Bijbel van God’ heette :P

Op de pier, met mooi uitzicht op het Kurhaus.

Op de pier, met mooi uitzicht op het Kurhaus.

En uitzicht op de zee, wat een vrijheid heeft die vogel!

En uitzicht op de zee, wat een vrijheid heeft die vogel!

Uhh, ja, big confession, dit is een soort tic van me. Als ik dergelijke borden zie waar je je hoofd doorheen kan steken, kan ik het niet laten ;)

Uhh, ja, big confession, dit is een soort tic van me. Als ik dergelijke borden zie waar je je hoofd doorheen kan steken, kan ik het niet laten ;)

Ondanks dat de blogjes momenteel even iets minder makkelijk uit de vingers komen, ben ik niet van plan een blog break in te lasten. Wel kan ik altijd blij worden gemaakt met onderwerpsuggesties, dus kom maar op! ;)

37 Comments on “Hallo mooi weer, doei blog?”

 1. Scheveningen is leuk, zo eens in de zoveel tijd. Vind het vaak té druk eerlijk gezegd. Er op het strand liggen, heb ik één keer gedaan, maar NOOIT meer :S

 2. Wauw, dat ziet er fijn uit! Ik kom altijd in Scheveningen voor een musical, en op de een of andere manier is dat altijd in januari of februari, brrrr

  • Haha, ik kom inderdaad ook graag in het Fortis Circus theater :) Laatste keer is alweer een tijdje geleden bedenk ik me nu. Hmm, eens kijken of ik daar verandering in kan brengen ;)

 3. Ohh ik ben ook elke dag om 6 uur opgestaan zodat ik al om 5 uur thuis ben van werk <3 jumjum. En klopt, le blog zakt er een beetje bij in. Maar hee, voor die drie dagen zomer die wij per jaar hebben kunnen we onszelf dat best veroorloven. Dat is het voordeel van 'zzp-er' zijn toch ;)

 4. Leuk een dagje scheveningen nooit verkeerd! Haha ik heb dus juist het tegenovergestelde met van die borden.. Zo gauw mogelijk weg ervan en oh oh dan wil m’n zusje zo graag op de foto met zo’n bord.

  • Zeker doen! Ik ben weer helemaal opgeladen en happy, wat een dagje zee al niet kan doen ;) Foto’s zijn gemaakt met een heel simpel toestel, zal het licht bij de zee wel zijn of de fotoskills van T. ;)

 5. Grappig om te zien dat ik afgelopen donderdag in Scheveningen was en het toen echt bijna uitgestorven was haha. Ik vind het wel altijd heel leuk om over de boulevard te slenteren en een ijsje te eten. Maar naar het strand ga ik liever in mijn eigen woonplaats.

 6. Leuke foto’s! Wij wonen in het noorden dus als we hier naar het strand willen, plannen we meestal een dagje Schiermonnikoog of Ameland in, ook wel druk maar niet zo als in Scheveningen…

 7. Leuke foto,s en je merkt het overal op social-media en blogs dat het rustiger is ivm mooi weer, en gelijk hebben ze! Ik heb juist door dit weer vaak s,avonds energie om iets te doen, en dan liggen de kids op bed dus ook mooi de tijd.

 8. Leuke post! Ik herken me helemaal in je, haha. Ik word zelfs chagrijnig als het te warm is, daarom ben ik ook meer een wintertype. Toch word ik altijd blij van de zomer!
  Hele leuke foto’s heb je gemaakt :)

 9. Erg leuke foto’s! Hmm een blogonderwerpje verzinnen is niet zo makkelijk nu ik zelf nogal inspiratieloos ben, maar wat dacht je van een fictief verhaal over deoderant vs. parfum? :P

 10. Wat een heerlijke dag! Ik wou dat ik ook wat dichter bij het strand woonde. Het lijkt me geweldig om gewoon even het strand op te kunnen lopen als je daar zin in hebt.

 11. Ziet eruit als een geslaagde dag!
  Het is voor mij al jaren geleden dat ik in ‘Scheef’ geweest ben, tis gewoon ietsje te ver weg, maar elke keer als ik er ben vind ik het er heerlijk! Een beetje zo’n vakantiegevoel krijg ik ervan!

 12. Pingback: Strand, visitekaartjes en dierentuin | SYLVIA KUIJSTEN

 13. Pingback: Terugblik juli | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: