Visitekaartjes!

Jippie, dinsdagavond haalde ik mijn bestelde visitekaartjes uit de bus. Ik wilde al langer van die kaartjes, maar de tijd liet het niet toe om die eerder te maken. Het was wel even een gedoe, want ik bestelde ze eerst via een site waar er elke keer wel weer iets mis was. Uiteindelijk heb ik die bestelling maar geannuleerd (het geld had ik wel snel weer terug op mijn rekening, dat mag gezegd worden) en besloot ik een nieuwe poging te wagen, dit keer via visitekaartjes.nl.

Visitekaartje3Over dit hele bestelproces ben ik erg tevreden. Het systeem om de kaartjes in elkaar te zetten was gemakkelijk te gebruiken, er waren genoeg verschillende opties om de kaartjes helemaal naar je zin te maken en de gehele site maakte een betrouwbare indruk. Ook het betaalsysteem werkte prima.

Visitekaartje2Ik koos voor het minimum van 250 kaartjes. Deze werden verpakt in vier stapeltjes met dubbel plastic en het pakje paste gewoon door de brievenbus. Ook de bijgeleverde factuur zag er prima uit. De letters zijn mooi en het logo is nergens gepixeld, maar perfect gedrukt. Het papier is spierwit, glad en stevig, helemaal goed dus.

Wel zijn er drie ‘valkuilen’. Zo wordt op de site geadverteerd met ‘250 kaartjes slechts 19,99 euro excl.’ Aangezien er dan nog geen verzendkosten zijn berekend, verwachtte ik dus rond een euro of 25 uit te komen. Dit bleek uiteindelijk 38,24 euro te zijn (kaartjes 19,99 euro, dossierkosten 1,99 euro, verzendkosten 9,99 euro en BTW 6,27 euro), dus dit is wat misleidend.

Daarnaast is de verzendtijd vrij lang: zes tot tien werkdagen. Verder betaal je een stuk meer als je ook de achterkant wilt laten bedrukken. Ik vond dat echter niet nodig, misschien doe ik dat als deze kaartjes op zijn en ik het idee heb dat visitekaartjes een goede manier van promoten zijn, want dat is natuurlijk nog even afwachten.

Visitekaartje1Al met al ben ik wel erg tevreden, ik zou mijn kaartjes gerust weer via die site bestellen. Natuurlijk zijn er altijd wat kleine dingetjes die je nog aan zou willen passen als je de kaartjes eenmaal in je handen hebt, maar voor een eerste poging vind ik ze helemaal prima. Nu uitdelen maar! ;)

(Even voor de duidelijkheid: dit betreft geen samenwerking met visitekaartjes.nl o.i.d. Het is gewoon een recensie gebaseerd op eigen bevindingen)

27 Comments on “Visitekaartjes!”

 1. Gaaf joh! Echt professioneel! Ze zien er leuk uit!
  Ik herken het probleem van dat de tijd het niet toelaat. Ik wil echt als maanden flyertjes laten drukken zodat ik die bij kringloopwinkels kan leggen, maar het is toch nog wel even wat werk en het komt er gewoon maar niet van. :P

 2. Mooie kaartjes Sylvia! Ziet er goed uit!

  Wel heb ik er altijd een gloeiende hekel aan als er opeens aan het einde nog heel veel kosten bij blijken te komen. Vind ik heel misleidend en vervelend.

 3. Mooi gemaakt, hoor! Ik was er laatst ook aan het denken om eens visitekaartjes te laten drukken. Ik moet regelmatig mensen interviewen voor mijn opleiding en het is altijd zo knullig als je, je mailadres of telefoonnummer op een afgescheurd papiertje moet schrijven om aan iemand te geven, haha. Toch maar eens doen..

 4. Mooie kaartjes. Ik maak ze altijd via Vistaprint (reclameloos, dat wel!) en ik was maar een euro of 12 kwijt voor eigen ontwerp 250 kaartjes.

 5. Hema doet ’t ook niet slecht met de visitekaartjes maar of ze veel goedkoper/duurder zijn weet ik even niet. Mooi, de kaartjes!

 6. Pingback: Strand, visitekaartjes en dierentuin | SYLVIA KUIJSTEN

 7. Pingback: Terugblik juli | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: