Strand, visitekaartjes en dierentuin

Zo, dat was alweer mijn eerste echte vakantieweek! Ik strooi liever niet met clichés, maar het is nu eenmaal een feit dat de tijd vliegt als je agenda gevuld is met leuke dingen. Hopelijk hebben jullie net zo van het mooie weer genoten als ik.

Maandag spendeerde ik mijn tijd in Scheveningen. Een nader overzicht hierover is hier terug te vinden. Ik volsta ermee hier aan te geven dat het een zeer geslaagde dag was. Heerlijk, die zeelucht! En ja, een paar gekke foto’s maken mag dan ook niet ontbreken ;)


Ik moet bekennen, dinsdag deed ik niet veel bijzonders. Ik rommelde wat aan in mijn huisje en voerde wat achterstallige klusjes uit. Ik heb even in de zon gezeten, maar het was al gauw te warm, dus liet ik de tuinstoel voor wat het was en ging binnen verder.

Het viel me die dag op dat kat Chuck echt ontzettend aanhankelijk is sinds ik hem afgelopen zondag zielig miauwend uit de bosjes viste. Ik heb dan ook het sterke vermoeden dat hij er niet stiekem tussenuit geknepen was, maar dat hij stomweg van het balkon is gevallen toen hij een vogeltje of vliegje achterna zat. Stiekem toch goed om te merken dat ‘ie net zo blij is om terug te zijn als ik. Als ‘ie niet voor mijn voeten liep om om aandacht te vragen, dan lag hij wel lekker op de bank te pitten.

BeFunky_IMGP0328.jpgWarm weer vraagt om makkelijke maaltijden, dus maakte ik een licht diner met noedels en salade.

BeFunky_VintageColors_1.jpg

Verder kwamen die avond mijn visitekaartjes binnen, waar donderdag een post over online kwam.

Visitekaartjes

Woensdag was vriendin I. zou lief om mijn router aan te sluiten, zodat ik nu overal in mijn appartementje een goede verbinding heb, plus een fatsoenlijke wifi-verbinding. Hulde! We gingen ook even de stad in om onze reispapieren voor de trip naar Londen op te halen en belandden bij de Mac voor een ongezond diner. Hier ontmoette ik mijn nieuwe vriend. Zie hieronder: Fred!

FredVerder staken we ’s avonds met zijn vijven de koppen bij elkaar om ons vriendinnenweekendje naar Zeeland door te nemen. In vergelijking met vorig jaar gaan er flink wat kosten worden bespaard door meer dingen zelf mee te nemen en we hebben weer een leuk programma, dus dat komt helemaal goed!

Nadat ik I. L. V. en C. het huis uit had geschopt, las ik nog wat blogs bij op Bloglovin en kwam ik onderstaande screensaver tegen, een blijvertje!

laptopDonderdag ging ik met vriend P. naar Rotterdam voor een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp. Ik ontdekte weer nieuwe dieren, we zagen een roofvogelshow en het weer was gewoonweg perfect voor een dagje dierentuin. De Afrikaanse savanne blijf ik daarbij toch altijd het leukste vinden.

Over de rest van weekend komt dinsdag meer online, fijne zondag nog!

8 Comments on “Strand, visitekaartjes en dierentuin”

  1. Ow die Chuck heeft je toch mooi laten schrikken. Je kat kwijt zijn is een vreselijk gevoel. Ik ben ooit een hele nacht wakker geweest. Gelukkig is hij weer terug.

  2. Pingback: Terugblik juli | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: