Zomer vibes, vriendschap en papierwerk

Het begin van de week spendeerde ik met vier vriendinnetjes in Zeeland. De frisse zeelucht in combinatie met een flinke wind en een stralende zon was heerlijk. Ik moest dan ook weer even wennen toen ik in Tilburg terugkwam en de hitte als een veel te warme klamme deken over me heen viel. Bah.

Woensdag spendeerde ik de avond met A. en C. We kletsten bij A. gezellig bij op het dakterras en aten pastasalade en dat heerlijke stokbrood met kruidenboter erin waar je me ’s nachts voor wakker mag maken. Yum!

Pastasalade.jpgWe besloten daarna nog even de stad in te lopen voor een ijsje. Onderweg konden we het niet laten om even te chillen in grote bloempotten :P

Bloempot1.jpgDe rest van de week was wat serieuzer. De twee punten van mijn hertentamens kwamen binnen: Aansprakelijkheidsrecht tikte ik tot mijn enorme opluchting binnen, EU-recht in de Praktijk was helaas een 5. Hopelijk kan de inzage hier nog iets aan veranderen, ik ben er zó dichtbij!

Verder moesten er dingen geregeld worden voor de Londen-trip, moest mijn OV-kaart worden opgezegd (ik zal hem missen!), tekende ik mijn arbeidsovereenkomst bij de Univers en werd er weer gecommuniceerd met de Examencommissie. Het houdt je van de straat, zullen we maar zeggen. Verder tikte ik een rijtje blogs en bracht korte bezoekjes aan de stad als ik even uit mijn benauwde appartementje wilde. Ik was op de een of andere manier erg moe deze week. Ik kan niet zo goed tegen de warmte, waardoor ik bijvoorbeeld donderdag een gedeelte van de middag slapend op bed doorbracht en ik wakker werd met het gevoel alsof er een koe op mijn gezicht was gaan zitten.

Gelukkig kon ik ondanks dat wel van de zon genieten. Ik las op m’n gemakje het Blogazine op het dakterras en kookte lichte maaltijden, want naast uren extra kunnen slapen zorgt de warmte er ook voor dat ik minder trek heb in eten, een mooie bijkomstigheid ;)

Zaterdagochtend ging ik gezellig naar mijn ouders om even de Tilburgse kermis te ontvluchten. Ik woon middenin het gebied waar dat jaarlijkse festijn wordt gehouden en hoewel het veel sfeer en gezelligheid biedt, zit je constant in de herrie en kun je slapen vóór 1 uur ’s nachts wel vergeten, dus verkoos ik voor een dagje de serene achtertuin van mijn ouders en mijn oude slaapkamer.

Kom jij de zomervakantie een beetje door? :)

8 Comments on “Zomer vibes, vriendschap en papierwerk”

  1. Ik geniet echt volop van het lekkere weer. Ik voer echt niks uit, lig een beetje in het zonnetje te lezen etc.. ik maak plannen om te sporten maar daar komt uiteindelijk vrij weinig van.. maar ik kan me er ook niet meer druk om maken :P

  2. Pingback: Terugblik juli | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: